[VIDEO] Dan Diaconescu - baie de mulţime la Suceava

Despre vizita lui domnu' Dan am scris aici. Acum am adăugat şi o înregistrare video.

Să vă uitaţi cu foarte mare atenţie la feţele oamenilor şi la reacţiile lor în momentul în care ajung lângă DD.

Jos ciocoii!

Trimiteți un comentariu

7 Comentarii

  1. Am văzut reacţiile lor şi pe viu, oamenii îl iubesc, şi se bucură din tot sufletul, ceva ce tu pari a nu înţelege, te-au marcat fărădelegile şi te-au împietrit politicienii de până acum prea mult..

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnu " Dan este cel mai mare impostor din actuala clasa politica.Acest om a speculat prostia,cretinismul,idiotenia,incultura si toate instinctele umane care ne scot din definitia de homo sapiens,adica mahalagismul,vulgul,pornografia si scarbosenia.A facut averi uriase pe seama celor care urmaresc OTV,acum vrea sa obtina capital politic de la aceeasi.valeuuuuuuuuuuuu

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnul Dan Diaconescu este genial. Habar n-ai ce înseamnă OTV-ul. OTV-ul există de peste 10 ani. Nu a avut altă şansă de a aduna bani pentru a începe lupta cu clasa politică, el nu a făcut afaceri cu statul. Singura lui posibilitate a fost să dea acelui procent mare din popor mizeria care îi plăcea, pentru a aduna bani din publicitate, bani pe care acum îi investeşte în partid. A şi umilit celelalte televiziuni care s-au întrecut apoi să cheme acele personaje..

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu spun asa...trebuie sa recunosteti Sagetatorul! Inteligent, lipsit de scrupule, incontrolabil, creativ. Cei ce cauta explicatii asupra modului in care a facut avere, pierd timpul. Va spun io din ce a facut avere: din...gunoi. Din nimic. Iar lucrurile, nu se vor opri aici.
    Ma consider un om cerebral si orice ratiune spune sa evit un asemenea personaj politic. Insa, am speratnta ca acest om va ajunge la un moment dat ,,la volan". Sa vezi capetele hotilor cum pica! Vlad Tepes, a facut asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  5. unde pica? in studiou la 0-tv-ddtv? hai! numai oameni seriosi, nepatati si inteligenti au trecut p'acolo. numa' buni pentru guvernare!
    cezar, vezi c-au trecut idele lui marte! si colegu' napoleon e momentan retinut la tratamente!

    RăspundețiȘtergere
  6. draga Cezar,de ce crezi,ca si nataraii care ii pupau mana lui ``domnu`Dan",ca Romania se conduce ca o televiziune de garsoniera?adica prin intermediul acelorasi manelisti,vrajitoare,curve si psihopati care apar in "mult vizionatele"emisiuni de la otv.crezi ca "domnu`Dan"isi va dona ROLL-sul ori elicopterul spre binele poporului?o facea deja pana acum daca avea de gand.in rest chiar nu stiu ce asteptati de la el...nu ca ar fi hotii din politica de pana acum mai buni ca el,dar,totusi,nici chiar asa.

    RăspundețiȘtergere
  7. PACAT CA ION LUCA CARAGIALE NU-I CONTEMPORAN CU NOI.CUM POTI SA TE NUMESTI PARTIDUL POPORULUI SI SA LIPESTI AFISE ELECTORALE PE ZIDURILE SI PORTILE BISERICILOR SI CIMITIRELOR...ASTA I SEMN CAT DE MULT PRET PUNE dd SI PARTIDUL SAU PE POPOR....

    RăspundețiȘtergere