Componenţa noului Consiliu Local al municipiului Suceava 2012-2016

În urma numărării voturilor, USL a obţinut 12 mandate de consilier local,  PDL a scos 10 mandate iar PPDD a reuşit să treacă pragul şi a scos un mandat de consilier local.

Aceasta este noua componenţă a Consiliului Local pentru perioada 2012-2016, conform cu listele depuse de partide la Biroul Electoral Municipal.

De menţionat că cei doi viceprimari ai municipiului Suceava vor fi aleşi dintre cei 23 de consilierii locali care urmează să fie validaţi. Viceprimarii vor fi aleşi prin vot secret, cu majoritate simplă.


USL:
1. Alexandru Băişanu (PNL)
2. Tiberius Brădăţan (PSD)
3. Corneliu Vornicu (PNL)
4. Eugen Girigan (PSD)
5. Vasile Mocanu (PNL)
6. Cornel Grosar (PSD)
7. Ovidiu Doroftei (PNL)
8. Gavril Vîrvara (PSD)
9. Andrei Păduraru (PNL)
10. Geniloni Sfeclă (PSD)
11. Dan Roibu (PNL)
12. Ovidiu Donţu (PSD)

PDL:
13. Harsovschi Lucian
14. Seredenciuc Viorel
15. Onofrei Gheorghe
16. Monacu Vasile
17. Cirlan Liviu
18. Ciobanu Timofi Adrian
19. Cretu Cristian
20. Barba Niculai
21. Tataranu Costel
22. Ungurian Daniel

PPDD:
23. Adrian Arămescu


Rămâi pe dinuzara.com pentru rezultatele finale ale alegerilor locale din judeţul Suceava.

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. S-a băgat şi Brădăţan la ciolan?

    RăspundețiȘtergere
  2. deci astia sunt...e bine ca a iesit Lungul primar iar.intr-un fel.se vor pazi unii pe altii si,poate,nu se vor mai face atatea manarii,cumetrii si alte furtisaguri.mai ales ca Fluturasul mafiot si-a luat zborul si Lungul primar nu mai are spate,mai sus pe linia ciolanului bugetului.ar mai fi o varianta,mai putin fericita.Lungul primar sa-si scoata ochiii toata ziua cu noii consilieri pe proiecte(zic ei toti)si sa iasa un mare NIMIC.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da... să nu se întâmple ca mereu să se certe pe diverse motive şi Suceava va rămâne în paragină până la urmă.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iata doar o mica parte, din CV-ul "omului de afaceri" Adrian Artene,care a ajuns consilier, din partea PP DD Suceava. DAAAA !!! M-am interesat si am aflat urmatoarele lucruri,despre omul de afaceri, Adrian Artene: Dupa ce a divortat de prima sotie, pe care a distrus-o in bataie, s-a dus sa lucreze ca muncitor necalificat, in fabrica de cherestea din Rasca, a carui proprietar, era domnul Petrache. A f***t-o mai intai pe fiica proprietarului, a lasat-o gravida, a luat-o de sotie si dupa aceea, a f***t-o si pe soacra. Din fericire, aceasta a avut mai multa experienta si nu a ramas gravida. Dar omul de afaceri, Adrian Artene, nu era interesat sa-si intemeieze o familie, ci voia sa puna mana pe cat mai multi bani, pentru a avea ce juca la roulette si barbut. Asa ca s-a prezentat la tribunalul din Suceava, unde a inceput actiunea de divort. Cand presedinta de tribunal si-a dat seama ca s-ar putea imbogati impreuna cu el, i-a propus EA, casatorie...Divortul nu a durat mult timp, deoarece viitoarea sotie, era presedinta de tribunal din Suceava. Tot ca urmare a acestui fapt, fabrica de cherestea din Rasca, a fost trecuta pe numele omului de afaceri, Adrian Artene. A urmat nunta in codru, al caror nasi, au fost domul Marza (presedintele CJ Suceava) si sotia acestuia. Adrian Artene, s-a pus pe furat brazii de prin munti, pe care ai facea chrestea, iar proaspata lui sotie, s-a pus pe luat spaga prin tribunal. Iar domnul Petrache, adevaratul proprietar al gaterului din Rasca, a murit de necaz si suparare. Cu toate acestea, "omul de afaceri" Adrian Artene, sustine incontinuare ca este un om credincios si cu frica de Dumnezeu...Deci fie ca Dumnezeu, sa-l rasplateasca dupa fapte ! Nu v-am scris nimic, despre studiile pe care le are "omul de afaceri' Adrian Artene, deoarece acestea, lipsesc cu desavarsire...

    RăspundețiȘtergere