Cornel Grosaru şi Corneliu Vornicu ar putea fi viitorii viceprimar

Viitorii viceprimari ai municipiului Suceava ar putea fi Cornel Grosaru (PSD) şi Corneliu Vornicu (PNL). Deşi în mass-media a fost vehiculat numele lui Eugen Girigan, se pare că acesta nu îşi doreşte funcţia de viceprimar. În acest caz, propunerea PSD pentru funcţia de viceprimar ar fi consilierul local Cornel Grosaru.

La PNL lucrurile nu sunt încă foarte clare. În condiţiile în care Ştefan Alexandru Băişanu ar prefera o funcţie de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, funcţia de viceprimar este revendicat de Corneliu Vornicu şi de Ovidiu Doroftei.

Corneliu Vornicu se pare că pleacă cu un avantaj în condiţiile în care a fost unul dintre principalii sponsori ai partidului. Acesta are însă şi varianta de a deveni şef al Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava.

În schimb, Ovidiu Doroftei este un apropiat al lui Ştefan Alexandru Băişanu şi s-a implicat foarte mult în campania electorală. Funcţia de viceprimar ar fi cea mai potrivită metodă prin care ar putea fi răsplătit pentru munca din campanie.

O decizie privind viceprimarul propus de PNL ar putea fi luată mâine, atunci când Alexandru Băişanu se va întoarce de la Bucureşti, acolo unde a fost convocaţi toţi liderii judeţeni ai USL pentru o analiză a rezultatelor de la alegerile locale de duminică.

Trimiteți un comentariu

10 Comentarii

  1. dontu in subordinea lui lungu? nu cred

    RăspundețiȘtergere
  2. In sfarsit d-nul Cornel Grosaru, dupa ce a facut de mai multe ori turul partidelor si ONG-urilor din Suceava... se apropie amenintator de osul mult visat ...

    RăspundețiȘtergere
  3. nu il uitati pe dontu se pregateste sa devina primar pentru 2016

    RăspundețiȘtergere
  4. anonimul 4, cred ca-i confunzi pe cei doi cornel. pe grosaru il stiam la pntcd in anii '90 si la psd acum, si la un singur ong. cu care a si facut lucruri de bagat in seama, nu ca sa se bage in seama!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce lucruri de bagat in seama? a organizat concerte pentru EBA pe banii PDL si a fost platit de Lungu cu foarte multi bani prin oengeul de care spui. era angajat la termica si nu trecea cu saptamanile pe la serivici, statea si cheltuia banii lu8i lungu prin bodegi. cum sa fie asta viceprimar usl, e prieten cu lungu la catarama

    RăspundețiȘtergere
  6. Trist domnilor, nu tu un om care sa inteleaga ce e ORASUL. Nici in om serios, numai frecatori de menta si de interese, unele mai marunte si mai meschine decat altele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Intr-adevar multe lucruri de bagat in seama pt dl Grosar. Ani in sir a supt fonduri de la primarie sau CJ impreuna cu "mogulul" Nelu Todireanu pe care a reusit sa-l tepuiasca de un hardau de bani. Se poate lauda e adevarat cu sute sau chiar mii de asa zise spectacole de nivel indoielnic in urma carora singurul benefiar a fost celebrul cuplu. Dupa asa o experienta bogata in domeniu a descoperit ca ceea ce face el se muleaza perfect pe doctrina PSD si s-a inscris in partidul aproape de inima cu 2 luni inainte de alegeri devenind dintr-odata vicepresedinte si candidat pe loc eligibil. Halal de asa viceprimar, va dati seama ce "petreceri" vom avea....

    RăspundețiȘtergere
  8. ... Cantarea Sucevei ... Cenaclul viceprimarului ...

    RăspundețiȘtergere