PDL Suceava, cele mai multe voturi la congresul de sâmbătă

Filiala PDL Suceava va avea cele mai multe voturi la convenția națională extraordinară de sâmbătă, 30 iunie. Deși a pierdut președinția Consiliului Județean și la votul politic s-a clasat abia pe locul al șaselea în țară între organizațiile județene ale partidului, PDL Suceava va avea cea mai numeroasă delegație datorită numărului mare de primari (59) și parlamentari (6).

Potrivit algoritmului stabilit de organizatori, cele mai numeroase delegații vor fi Suceava, cu 80 de delegați, Arad (65 de delegați), Alba (64), Prahova (59), Dâmboviţa (58), Mehedinţi (52), Neamţ (50), Botoşani (48) și Cluj (45).

Șeful PDL Suceava, Gheorghe Flutur, va candida pentru funcția de secretar general al partidului, având susținerea singurului candidat la funcția de președinte, Vasile Blaga.

Pentru o funcție de secretar general adjunct și-a depus candidatura deputatul Ioan Bălan.

Europarlamentarul Petru Luhan și-a depus candidatura la funcțiile de vicepreședinte și secretar executiv.

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Da si marmota invelea ciocolata in ambalaj portocaliu.In delegatia la Congresul PCR,pardon PDL va merge si fenomenalul jolly joker Ioan Balan fara buzdugan.El va candida la functia de de secretar general adjunct .
    Adicalea de purtator de mapa si de facatoriu de cafe frape pentru Il comandante.Dar surpriza apare odata cu cel care se dadea bucovinean loveru Taniei Budi .Si anume doamnelor si domnilor the Great Petrica Luhan cu freza de barosan care va candida la functia de vicepresedinte.
    Fratilor,astia sunt reali sau sunt din Arici Pogonici?

    RăspundețiȘtergere