Prodan dezertează din PDL şi se înrolează în PNL

Senatorul Tiberiu Aurelian Prodan a anunţat în plenul Senatului că îşi dă demisia din PDL şi va activa în grupul parlamentar al PNL. Prodan reuşeşte astfel performanţa ca într-un singur mandat să plece de la PNL la PDL şi să trădeze PDL pentru a se întoarce la PNL.

Imediat ce senatorul Aurelian Tiberiu Prodan a declarat ca se intoarce in PNL, senatorul liberal Raymond Luca a luat cuvantul si a spus ca, din punctul sau de vedere, "domnul senator Prodan nu este binevenit in grupul liberal". A intervenit insa prompt liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti: "Cu tot respectul, pana una-alta eu reprezint grupul PNL si declaratia domnului senator Raymond Luca, pe care il respect, este in numele propriu, nu in numele grupului", a spus senatorul, scrie agenda.ro.

Reales senator în 2008, Prodan a părăsit PNL şi a susţinut activ în Parlament guvernul PDL. Acum, după ce barca portcolie a dat semne de şubrezeală, Prodan a evadat imediat cu direcţia PNL.

În colegiul Rădăuţi, acolo unde Prodan a fost ales senator, PDL a obţinut la localele de la 10 iunie 2012 cel mai slab scor pe votul politic pentru Consiliul Judeţean Suceava. Detalii aici.

Sunt curios cum va fi primit acum Prodan de cei pe care i-a părăsit în 2009 pentru un loc călduţ la PDL.

"Nu am discutat de trei ani cu domnul Prodan. Am aflat din presă că va activa în grupul PNL", a fost singura reacţie a şefului PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu.

De menţionat că PDL a fost părăsit cu câteva zile înainte de depunerea candidaturilor şi de celălalt parlamentar racolat de la PNL. Anunţat candidat PDL pentru primăria comunei Putna, deputatul Gheorghe Coroamă şi-a depus candidatura din partea PSD.

Trimiteți un comentariu

5 Comentarii

  1. Problema e mult mai complexa.USL dupa alegeri a ramas fara 16 parlamentari care au castigat alegerile locale.Fiind timpul scurt nu se mai fac alegeri parlamentare pe circumscriptiile respective.Deci USL a ramas practic fara 16 parlamentari.E normal sa faca absolut toate eforturile pentru a sustine guvernul Ponta pana la alegerile parlamentare.

    RăspundețiȘtergere
  2. stie careva daca a mai plecat cineva in afara de prodan la usl zilele acestea?

    RăspundețiȘtergere
  3. Schimba tabara si-i uita pe colaboratori, pe cei care il ajuta. Eu daca-l vad pe Prodan prin ”alimentara” din 6 noiembrie ii sparg fata la propriu. Nu sunt sigur ca voi reusi pentru ca mai sunt si alti doritori, de exemplu Baisanu. Daca il primesc pe Prodan in PNL, Stefan risca sa-si piarda functia de presedinte al filialei judetene.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ei na esti prea radical.Fiecare om extras din ghearele pedeleprei este un castig imens pentru romani.E ca si cum l-ai extrage din iad si l-ai reda
    comunitatii.Plus ca astfel om cu om se dezintegreaza PDL,ca la Stalingrad.

    RăspundețiȘtergere
  5. "castig imens pentru romani", Prodan? aiurezi baiete, ti se topeste de la canicula si singurul neuron care il ai in cap.

    RăspundețiȘtergere