Muha SRL la un pas de insolvenţă. A refuzat la plată 87 de cecuri şi bilete la ordin într-o singură lună

Societatea de contrucţii Muha SRL Suceava se confruntă cu mari probleme financiare. Începând de la 31 iulie 2012, societatea a refuzat la plată cecuri şi bilete de ordine în valoare totală de 1,4 milioane de lei.

În ultima lună Muha SRL a fost înregistrată în Centrala Incidentelor de Plăţi cu 85 de incidente majore şi două incidente minore, informează financiarul.ro.

La 14 august, Obiectiv de Suceava anunţa că Muha SRL va concedia 71 de persoane pe motiv că înregistrează datorii mari din partea instituţiilor publice pentru care a executat lucrări de construcţie. Despre disponibilizări au fost deja informate Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. Niste incapabili. niste falsi credinciosi, niste tampiti , niste neoameni. Dumnezeu nu doarme.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu fiti rai,nu stiti ce insemna sa generati o afacere in Romania,mai ales in constructii si in asemnea vremuri....ca oameni,poate au pacatuit si ei,dar ca antreprenoiri sunt de copatimit...nimeni sa nu treaca prin asa ceva
    mai lasati din rautate ,fiti generosi cu oamnnii cazuti,nu invartiti cutitul in rana
    D-zeu sa va ajute pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  3. nui mai luati apararea asa le trebuie sa angajeze profesionisti nu sa ii alunge si sa isi aduca cunostintele la conducerea firmei care au fost niste incapabili si au dus firma faliment

    RăspundețiȘtergere