De ce îl mai plătiţi? Indolentul Bibirig îşi bate joc de echipa pe care o antrenează

Îndepărtat recent pentru a doua oară de la echipa mare, Leonard Bibirig a fost trimis să antreneze echipa a doua a clubului. Chiar dacă potrivit unor surse apropiate clubului încasează în continuare undeva la vreo 10.000 de lei pe lună, pe Bibirig pare să nu îl intereseze prea mult soarta echipei pe care ar trebui să o antreneze, fiind probabil cu gândul mai mult la revenirea pe banca tehnică a echipei mari şi la lotul naţional de tineret, acolo unde este antrenor principal.

Punctul culminant a fost atins zilele trecute atunci când Bibirig şi-a abandonat jucătorii la un meci oficial din Divizia A.

Miercuri, 10 octombrie, la meciul CSU II Suceava - CSM Călăraşi disputat în sala LPS Suceava, Leonard Bibirig a fost absent de pe banca tehnică. Fără antrenor, jucătorii au fost învinşi la o diferență de două goluri.

Colegii de la Crai Nou explică cum absenţa antrenorului a afectat clar evoluţia echipei şi afirmă că meciul nu ar fi fost pierdut dacă Bibirig nu şi-ar fi ignorat atribuţiile şi ar fi stat pe banca tehnică. Articolul aici.

Dincolo de scuzele invocate pentru absenţa de la un meci oficial, bătaia de joc la adresa jucătorilor nu poate fi ignorată. Cum ar mai putea fi respectat de jucători dacă el îi abandonează la un meci oficial, fiind cu gândul mai mult la echipa mare şi la naţionala de tineret. De ce mai rămâne la echipa a doua dacă nu-i arde de antrenat? De ce nu lasă locul liber? Sigur se va găsi cu uşurinţă alt antrenor pentru echipa a doua a clubului. Unul căruia să-i pese de jucători şi care să nu încaseze degeaba 10.000 de lei pe lună. Că şi aşa se tot plâng peste tot că nu au bani.

PS: În caz că nu ştiaţi încă, poliţistul de ocazie Leonard Bibirig şi-a falsificat declaraţiile de avere din ultimii ani. Deşi ia o căruţă de bani de la CSU Suceava, Bibirg şi-a declarat doar veniturile obţinute ca ofiţer de poliţie încadrat la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Potrivit legislaţiei, completarea incorectă a declaraţiei de avere este infracţiune, pedepasa fiind închisoare de la trei luni la doi ani. Citeşte aici mai multe detalii despre cum şi-a falsificat Leonard Bibirig declaraţile de avere din ultimii trei ani.

Trimiteți un comentariu

7 Comentarii

  1. in sfirsit!!!.... bv... jos palaria.. ;-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Oameni buni, treziti-va!!!
    In sfarsit se spun unele lucruri si in public...!!!Daca persoana de sus a fost un bun jucator odata, bravo lui si tot respectul, insa asta nu implica si urmatorul pas, adica acela ca va fi implicit si un bun antrenor. Numai noi stim cum iau note de trecere sportivii de performanta si ca vin doar la examene cu semnatura si ca totul e deja aranjat din culise...
    Asa ca domnul Bibirig nu e nici pe departe antrenorul atat de mult ravnit ...Daca lasa de dorit caracterul lui, cei ce-l cunosc indeaproape stiu ca are doar interese personale, nici pe departe dragostea de sport...Si lasa ca vine din urma juniorul...!!!???

    RăspundețiȘtergere
  3. Si de ce nu se face deja ceva daca exista dovedita aceasta sustragere de la lege? Si pentru ce incaseaza 10.000 ron/luna Bibirig? Pentru ca are cazare, masa si alte beneficii??Pentru ca nu asculta pe nimeni si agreseaza verbal pe jucatori?
    Ia pune-l sa lucreze la o multinationala, unde se iau asa salarii cu sudoare, cu limba engleza perfecta si sacrificii. Ofiter adoptat- ce inseamna asta? Ca onorific pentru ceva ani de dat in minge ni-l incarcam pe viata in spate cu asa salarii marete??

    Ne-am intors in comunism? Cel de sus face ce vrea cu cei de jos? Face cineva evaluari periodice? Sau mergem asa inainte cu asa sume astronomice salariale numai ptca e stipulat in contract? De ce contractele se fac pe termeni asa de lungi? Sa nu mai putem scapa de belea???
    Daca cineva poate sa-mi raspunda, i-as fi recunoscator...!!

    La dare de seama in fata legii, domnule Bibirig!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. fc parte din echipa baietilor destepti?

    RăspundețiȘtergere
  5. in sf se adeverste proverbul =Orice nas isi gaseste nasul= mai cercetati ca mai are destule bube in cap,mai de mult trebuia sa i se vada adevarata fata,doamne ajuta,in sf pot sa dorm linistita ca m-a razbunat soarta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Se pare ca sunt si doamne care au ce au cu (ne)legalitatea domnului Bibirig...
    Doamnelor, sper ca nu e vorba de ceva scandalos sexual sau altele, sa putem face si noi o telenovela despre craiul de Suceava(Vaslui si Piatra!!??)Ce-as mai face ochii cat cepele sa aflu chestii de genul, caci joaca rolul de ce prinde la cei ce nu stiu cine a fost sotioara lui in vremurile de demult, la Vaslui...

    In orice caz, ideea e ca e timpul ca cineva sa faca plangere penala sa poata fi sanctionat conform legii, ajunge!

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca are bube, de ce nu le spuneti in public, aici? Caci in sfarsit cineva (dl. Zara)are curajul s-o faca...
    Poate asa il mai informam si noi cu lucruri de care s-ar putea lega si pe care le-ar putea rezolva...

    Bravo!

    RăspundețiȘtergere