Deputaţii suceveni, cazaţi pe banii noştri în hoteluri de lux

Că senatorii suceveni stau pe banii tăi la luxoasele hoteluri Marriott şi Radisson Blu am scris aici. Situaţia e identică şi în cazul deputaţilor.

Nouă deputaţi suceveni au ales să se cazeze la hotelurile Marriot, Radisson Blu, Monte Nelly, Phoenicia, Rin şi Royal. Tarifele negociate de Camera Deputaţilor pentru cazarea parlamentarilor la aceste hoteluri sunt între 190 şi 235 de lei pe noapte.

În aceste hoteluri sunt cazaţi deputaţii Ştefan Alexandru Băişanu, Ioan Bălan, Cezar Cioată, Constantin Galan, Mircea Grosaru, Ghervazen Longher, Gavril Mîrza, Ioan Stan şi Eugen Uricec.

Deputaţii Sanda Maria Ardeleanu, Radu Iulian Surugiu şi Dumitru Pardău au preferat să încaseze lunar suma de 4.000 de lei cu care îşi vor plăti singuri cazarea în Bucureşti, conform informaţiilor publicate de Mediafax.

Deputaţii Eugen Bejinariu şi Ovidiu Iane nu beneficiază de bani pentru cazare pentru că au domiciliul în Capitală.

Eu chiar nu înţeleg de ce îi criticaţi pe parlamentarii care dorm de rup în timpul şedinţelor. Credeaţi că e simplu să locuieşti la cinci stele?

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. Problema este destul de complexa.Acest lucru se petrece la nivel mondial inclusiv in UE.Este pur si simplu un desfrau pe bani publici facut de politicieni.Daca urmariti reuniunile UE sau Nato veti vedea opulenta desfasurarii lor.La urma urmei acesti politicieni si ministri sunt functionari publici care nu ar trebui sa aiba atatea privilegii platite din banii contribuabililor.Pe deasupra mai este si climatul de coruptie care sifoneaza si mai rau banul public.E nevoie de o noua filozofie a democratiei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Miscarea Zeitgeist este mişcarea de activism ce susţine Proiectul Venus. Împreună, cele două îşi doresc implementarea unei economii bazate pe resurse într-o societate lipsită de bariere etnice sau discrepanţe sociale(bogati si saraci), o societate a abundenţei serviciilor şi bunurilor pentru toti oamenii, nu doar pentru o parte din ei. O economie bazată pe resurse poate face un management raţional al resurselor Pământului şi le distribuie în funcţie de nevoi şi cantitate disponibilă activităţilor umane ţinând cont în acelaşi timp de minimizarea daunelor aduse mediului înconjurător. O economie bazată pe resurse nu foloseşte bani pentru transferul de materii, servicii între diversele ramuri ale ei şi nici între producătorii de bunuri, servicii şi beneficiarii acestora.Deoarece suntem lipsiţi de orizonturi de societatea în care trăim vom crede că aşa ceva e o simplă utopie dar acest lucru nu este adevărat. Utopie este atata timp cat decidem noi sa fie. Resursele planetei sunt mult mai abundente decât suntem făcuţi să credem. Dacă staţi şi vă uitaţi împrejur si va informati eficient vă veti da seama că planeta abundă în surse de energie, asta în timp ce noi suntem captivi unor surse de energie poluante şi tehnologiilor învechite; suntem captivi unor slujbe lucrând 5 zile din 7, 8 ore sau chiar mai mult pe zi în condiţii de stres cu gândul că ne realizăm o aşa-zisă „carieră”; captivi unor salarii niciodată echitabile si suficiente din care cu greu ne plătim taxele şi ne asigurăm hrana iar dacă se întâmplă să ne îmbolnăvim viaţa devine un coşmar; captivi raioanelor din super-marketuri unde totdeauna ne facem vise că ne vom permite odată să avem un oarecare lucru iar adesea cădem pradă creditelor bancare pentru a ne putea lua acel lucru, indatorându-ne pe perioade de zeci de ani cateodata.

    RăspundețiȘtergere
  3. si diferenta la cazare cine le-o plateste? ca din 4000 ron nu le ajunge o luna intreaga. sper ca nu sunt nevoiti saracii sa vina cu bani de acasa...

    RăspundețiȘtergere
  4. 4.000 de lei primesc în cazul în care îşi închiriază ei singuri un apartament, ceva. La hotel li se decontează cazarea integral, indiferent despre ce sumă e vorba.

    RăspundețiȘtergere