Noi acuzaţii împotriva lui Octavian Ilişoi. PC Suceava se pregăteşte să-i sufle funcţia

Şeful Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Suceava, Octavian Ilişoi, a fost subiectul unui nou reportaj difuzat duminică, 24 martie, la emisiunea În Premieră de la Antena 3. De această dată acuzaţiile au vizat faptul că Ilişoi ar fi dispus controale la cabinetul medicului veterinar care l-a "pârât" la Antena 3 dar şi că unul dintre inspectorii DSVSA Suceava lucrează şi la una dintre farmaciile familiei Ilişoi.

Potrivit unor informaţii publicate astăzi de Amos News, Ilişoi ar fi fost demis din funcţie. Contactat telefonic, Octavian Ilişoi susţine însă că nu are informaţii despre o eventuală demitere şi că el însuşi a solicitat colegilor de la ANSVSA un punct de vedere cu privire la presupusa stare de incompatibilitate în care se află faţă de farmaciile şi cabinetele veterinare deţinute de soţia lui, Monica Janina Ilişoi.

Între timp, Octavian Ilişoi a intrat în concediu pentru a-şi rezolva o problemă medicală.

În mediul politic local circulă un zvon potrivit căruia funcţia de director al DSVSA Suceava ar fi vizată de un reprezentant al Partidului Conservator iar reportajele difuzate de Antena 3 ar face parte din demersurile pentru îndepăratarea lui Ilişoi. 

Trimiteți un comentariu

5 Comentarii

  1. POATE ETERNUL CANDIDAT PAUL RUSU!??

    RăspundețiȘtergere
  2. toata stima pentru doctorul lefter

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte adevarat:"Cum ai facut asa ti se va face"

    RăspundețiȘtergere
  4. pe 27 martie, la Muzeul Bucovinei s-a deschis o expozitie de exceptie consacrata celor 95 de ani de la UNIREA BASARABIEI cu ROMÂNIA. Nu a fost prezenta nici o oficialitate, pentru ca toti sefii judetului, nechifor, baisanu, sinescu etc au fost sa inaugureze un... lift la.. Gura Humorului
    ia comenteaya treaba asta dinule...

    RăspundețiȘtergere
  5. lasa ca au fst baietii de la secu. doar pe ei iimai intereseaza unirea asta basita.

    RăspundețiȘtergere