Galleria Mall Suceava a fost cumpărat de Primagra SRL şi va fi transformat în depozit de rulmenţi

Galleria Mall Suceava ar fi fost cumpărat de firma Primagra SRL Suceava, susţin surse din mediul economic sucevean. Se pare că tranzacţia ar fi avut loc săptămâna trecută, chiar înainte de Paşti.

Dacă investiţia GTC pentru construirea Galleria Mall Suceava a fost de 25 de milioane de euro, preţul vânzării către Primagra a fost sub trei milioane de euro.

Complexul comercial situat în cartierul Obcini, la ieşire din Suceava spre municipiul Fălticeni, are o suprafaţă construită de 15.000 de metri pătraţi, este dezvoltat pe două niveluri şi include o parcare subterană.

Primagra SRL Suceava este lider naţional în distribuţia de rulmenţi, curele de transmisie, lanţuri Gall, elemente de etanşare, reductoare, motoreductoare, motoare electrice, cuplaje şi produse pentru mentenanţă.

Primagra a fost fondată în 1997 şi are sediul în cartierul Iţcani al municipiului Suceava. În prezent, compania are puncte de lucru şi depozite în alte zece judeţe.

Primagra este deţinută de omul de afaceri Costică Tudosă, fostul patron al echipei Juventus Fălticeni. În 2011, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 30,6 milioane de lei, raportând un profit de 827.000 de lei.

Potrivit informaţiilor pe care le deţin, clădirea Galleria Mall va fi transformată în sediu administrativ şi depozit pentru produsele comercializate de Primagra.

Informaţia nu a fost deocamdată confirmată oficial de cele două părţi.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii