Alegerile pentru conducerea PNL Suceava au fost amânate

Aşa cum anticipam încă de ieri, alegerile pentru conducerea PNL Suceava au fost amânate de Biroul Politic Naţional al PNL la propunerea secretarului general Eduard Hellvig. Cel mai probabil, alegerile vor avea loc în luna septembrie. 

Pentru şefia partidului şi-au anunţat candidatura deputatul PNL Ştefan Alexandru Băişanu şi primarul oraşului Gura Humorului, Marius Ursaciuc.

Surse din conducerea centrală a partidului susţin că Biroul Politic Naţional al PNL a luat în discuţie şi o eventuală destituire a lui Ştefan Alexandru Băişanu de la conducerea organizaţiei judeţene iar propunerea a fost ca filiala să fie preluată de o conducere colectivă formată din parlamentarii Constantin Galan, Radu Surugiu, Dumitru Pardău şi Mircea Grosaru.

Decizia privind soarta lui Băişanu a fost amânată pentru că nici până acum nu au fost prezentate concluziile comisiei de anchetă care a verificat activitatea organizaţiei judeţene Suceava.

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. CETARCA(CA "E" MAI MULTI DE 3)ASTA E MAI PROASTA DECAT BAISANU(EXCEPTANDU-L PE SURUGIU, PE CARE NU-L CUNOSC). AR FI CEVA CA DIN LAC IN PUT! DOI HOTI TRASEISTI SI-UN AGEAMIU! MA GANDESC CA NU ASTA E BAZA ELECTORALA A LUI URSACIUC.

    P.S. DAR TOT DIN CRONICA DE FAMIGLIE VAD CA NE DAI! NU SE MAI INTAMPLA NIMIC SPECTACULOS LA SV?

    RăspundețiȘtergere