Băişanu încalcă din nou statutul PNL şi forţează candidatura lui Mihai Moraru, membru de partid de doar două zile, la şefia TNL Suceava

Chiar dacă i-au fost amânate alegerile pentru organizaţia judeţeană şi la Suceava a fost trimisă o comisie care să dacă ordine, Băişanu încearcă din nou să încalce statutul PNL.

La alegerile de astăzi pentru conducerea organizaţiei judeţene de tineret a partidului, Ştefan Alexandru Băişanu încearcă să forţeze candidatura lui Mihai Moraru, fiul fostului primar de la Vatra Dornei, Ioan Moraru, cocoţat în funcţia de şef al Companiei Naţionale a Uraniului după ce a pierdut alegerile pentru un nou mandat de primar. Asta deşi candidatura lui Moraru nu a fost acceptată de comisia de validare a candidaturilor pe motiv că fiul fostului primar de la Dorna nu este membru de partid.

În baza de date a PNL, Moraru figurează ca membru de partid începând de joi, 30 mai 2013, iar, potrivit statului PNL, pentru funcţii de conducere pot candida doar persone cu vechime de cel puţin un an.

Despre această situaţie a fost informată comisia de control şi audit care urmează să facă o analiză a filialei PNL Suceava. Detalii aici.

Va fi interesant de văzut dacă Băişanu va reuşi să impună în cele din urmă candidatura lui Moraru la alegerile care au loc astăzi la Casa de Cultură.

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. VREAU NOUTATI DE LA MACEL! BAGA CEVA LIVE!

    RăspundețiȘtergere
  2. MAI DINULE, SE POATE? TI-AI IESIT DIN MANA! SA NU DAI NIMIC DE LA CIRC?
    CU 15 ANI IN URMA SE INTAMPLA CEVA SIMILAR, DOAR REGIZORUL ERA ALTUL-ONOFREI!

    RăspundețiȘtergere