Nişte fricoşi

Fricoşii de la PSD, fricoşii de la PDL şi fricoşii de la PNL s-au întâlnit joi după-amiază la Consiliul Judeţean să discute despre regionalizare.
Ăştia de la PDL au ţinut-o langa cu depolitizarea demersului de frică să nu-i sperie pe cei de la PSD şi PNL.
Ăştia de la PSD au fugit ca dracul de tămâie de asumarea oricărei responsabilităţi de frică să nu-l supere pe presupusul infractor Dragnea.
Ăştia de la PNL s-au fofilat în joc de glezne de frică să nu supere chiar pe nimeni.
Cu aşa fricoşi, care sunt şansele să ne bage cineva în seamă la regionalizare?

Trimiteți un comentariu

8 Comentarii

  1. ce ne(va) tot cacam(cacati) pe noi(voi) cu regiunea bucovina? nu exista asa ceva! cand bucovina va fi reintregita in hotarele romaniei, da! dar pana atunci pas si ciocu mic! regiunea bucovina cu capitala la dorohoi? ce tot vorbiti aiurea? e drept ca jumatate di locuitorii urbelor judetului au origini de peste siret, dar asta nu justifica in niciun fel extinderea regiunii peste siret. la cum arata suceava, mai lipsesc case de chirpici, ca drumuri cu gropi infundate cu pavele avem, numai capitala de regiune nu poate avea pretentia sa fie! poate, dar nici aia sigur, capitala de plasa. atata diaree populista cu regiunea bucovina-fara niciun fundament istoric sau cultural in actualele hotare-are rostul doar sa imputa si mai mult mediul si sa distraga atentia de la inapoierea din toate pdv la care a ajuns judetul asta dus de mai toti cei care l-au condus, de la miu dobrescu incoace.

    RăspundețiȘtergere
  2. Băi lepădătură botșăneană sau fălticeneană!

    Ferește-te să-ți afle niște băieți măcar urma IP-ului, darămite identitatea și locul de mlaștină.
    Pentru BUKOWINA asta, pe care tu o iei în tărbacă cu inconștiență, UNII cam neduși la basilică sunt GATA și sunt FERM HOTĂRÂȚI să facă niște lucruri la care mințile voastre de brusturari câmpenești, de țigani teleormăneni și de mitici valahi nici măcar nu-și pot imagina că se mai pot produce!
    AVERTISMENT FOARTE SERIOS, IDIOTULE KĂKĂNAR!
    -----
    Și în definitiv, ce Cristosul mamei voastre de țigani teleormăneni să ne învățați voi? SĂ NE ÎNMORMÂNTĂM DEFUNCȚII LA SUPRAFAȚĂ, ÎN CAVOURI CU TERMOPANE ȘI TURNULEȚE?
    Băi vită patetică, Bukowina, ca areal geografic, nici măcar nu a fost sub stăpânirea Romană.
    Bukovinenii se trag din Carpi și Costoboci, și nicidecum din toată pleava Fanarului, vânturată în briza Bizanțului și adunată din spuma mizerabilă a Dunării și a Prurtului.

    FUTU-ȚI MORȚII MĂ-TII de derbedeu spețnaz, trimis în mediul online în scopul ofensivei ideologice parsive promovate de bolșevicii munteni.
    (e vorba chiar de acei morți ai mă-tii depozitați în cavouri cu turnulețe și termopane!)

    RăspundețiȘtergere
  3. DUPA CUM VORBESTI S-AR PAREA CA TE TRAGI DIN BOI(TRIBUL ANTIC, NU MAMIFERUL CARE, IN STAREA DE BOU, NU PREA ARE CUM SE REPRODUCE). BUCOVINA N-A FOST SUB STAPANIRE ROMANA PENTRU CA NICI MACAR NU EXISTA PE VREMEA AIA CA ENTITATE TERITORIALA DEFINITA, NU PENTRU CA N-AI HABAR TU DE ISTORIE! IAR BUCOVINENII ACTUALI-NU SI AIA PORNITI IN TRANSHUMANTA DIN TARA PAIELOR(DIN CARE TE TRAGI SI TU) PROVIN IN MARE PARTE DIN ROMANI ARDELENI, DAR SI DIN MULTE ALTE NEAMURI DIN IMPERIU, MUTATI AICI DUPA TRECEREA SUB COROANA IMPERIALA A TARII DE SUS A MOLDOVEI SI INVENTAREA NUMELUI DE BUKOWINA.
    CA OM NASCUT SI CRESCUT AICI AM MOTIVE SA FIU MANDRU DE CEEA CE A FOST BUCOVINA SI DE OAMENII EI DIN TRECUT. DIN PREZENT CHIAR N-AM MOTIVE DE MANDRIE. DAR CA SA COMBATI CEVA E NECESAR SA CITESTI MACAR CEEA CE E POSTAT, NU SA ARUNCI O OALA CU LATURI, DOAR PENTRU CA DINU ADMITE CAM ORICE PE AICI!

    RăspundețiȘtergere
  4. P.S. DUPA CAT DE INVERSUNAT ESTI IN SUSTINEREA UNUI FALS, SE PARE TI-A PROMIS FLUTUR UN POST IN "GUVERNUL" VIITOAREI LUI REGIUNI!
    DOAR CA REGIUNEA LUI VIITOARE AR TREBUI SA AIBA CATIVA METRI PATRATI, PATURI SUPRAPUSE SI ADRESA IN BOTOSANI!

    RăspundețiȘtergere
  5. Băi Vită bolșevikă!
    Citește exact comentariul meu:
    „Bucovina, CA AREAL GEOGRAFIC nici măcar nu a fost...”

    CE BISERICA HRISTOȘII ȘI CRUCEA MĂ-TII de pitecantrop sovietic înțelegi de aici?
    Că Bucovina a ființat ca regiune în vremea stăpânirii romane.
    Băi cretin marxist, dar tu ai logica cultivată la bascula gospodăriei de partid?
    MĂI TÂMPITULE, TU SĂ NU MĂ ÎNVEȚI PE MINE istoria locurilor.
    Vacă cu talangă, decât să-ți ascult lăturile tale, prefer să citesc repertoriul arheologic al Sucevei.
    Unde regăsesc situri din vremea mezoliticului și neoliticului - culturile Criș, Cucuteni, Noua, Hallstatt și La Tene.
    Plus sumedenie de site-uri din VREMEA EPOCII ROMANE, în care, alături de elemente arheologice specific dacice se regăsesc sumedenie de elemente bastarnice.
    Ca să nu mai vorbesc de Poienești - Lukașovska, Sântana de Mureș - Creneahov și sumedenia de așezări ăncepând din cele mai timpurii vremuri ale evului mediu.

    SĂ NU MAI ÎNDRĂZNEȘTI NICIODATĂ, LEPĂDĂTURĂ MOSCOVITĂ, SĂ ÎNCERCI SĂ MĂ ÎNVEȚI DE UNDE MI SE TRAG STRĂMOȘII.
    DACĂ AI TĂI SUNT VENIȚI DIN RUSIA CĂLARE PE ȘENILELE TANCURILOR RUSEȘTI, DIN POLONIA, DIN GALIȚIA, DIN BIZANȚ SAU DIN PIZDELE MĂ-TII, PĂSTREAZĂ-ȚI PENTRU TINE RUȘINEA SORGINTEI ALOGENE.

    PĂZEA-TE, LEPĂDĂTURĂ, CĂCI AM PUS ISCOADE PE URMELE TALE. SĂ TE DIBUIM UNDE ȚI-E BORTA ÎN CARE SĂLĂȘLUIEȘTI ȘI SĂ VENIM SĂ-ȚI DECUPĂM CĂPĂȚÂNA.

    RăspundețiȘtergere
  6. Iar dacă ești o BOVINĂ stalinistă, obișnuită cu aplicarea etichetelor liniștitoare asupra a ceea ce nu înțelkegeți, ia de aici o remarcă edificatoare asupra non-caracterului tău mizerabil:
    TE BAG ÎN PIZDA MĂ-TII ȘI PE TINE, ȘI PE FLUTUR, ȘI PE NECHIFOR, ȘI PE MÂRZA, ȘI PE BĂIȘANU.

    VĂ BAG PE TOȚI BOLȘEVICII ÎN PIZDELE MAMEI VOASTRE!

    RăspundețiȘtergere
  7. AI SCAPAT DE LA BURDUJENI?

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai ia pe loc repaus, donțule, gogoșar murat!

    mergi în morții mă-tii și postează pe evenimentul de Iași. Aici ești INDEZIRABIL!
    (p.s. a zis nevastă-ta că ce acum te trece la rație de subzistență bazată pe conserve de pește și biscuiți cu muștar.
    Iar dacă o să vrei fofo, cică trebuie să aduci ofrandă o jumătate din tezaurul românesc furluat de idolii tăi ideologici!)

    JET LA MĂ-TA-N KUR, DOBITOCULE!

    RăspundețiȘtergere