Sâmbătă, România la Pungeşti. Opriţi abuzurile Jandarmeriei, aparat de represiune al guvernului Tonta şi Chevron!

Apel la solidaritate și mobilizare națională pentru a susține oamenii din Pungești, care se opun în mod pașnic explorării și exploatării gazelor de șist prin fracturare hidraulica, o metoda dezastruoasa pentru mediu si sanatate.

Este nevoie de noi toți la Pungesti, pentru a-i ajuta pe cei din Rezistență și pentru a opri instalarea primei sonde din judeţul Vaslui!

Românii nu trebuie să fie o nație de sacrificiu ! Prin implicarea tuturor care conștientizează pericolul fracturarii hidraulice și implicarea lor în luptă pentru stoparea acestui genocid, România poate fi salvată.

Statul, guvernul și instituțiile a căror rol este de a ne apăra și de a acționa în interesul cetățenilor au dovedit, deja, că servesc doar intereselor corporațiilor străine, respectând ordine venite din partea interlopilor internaționali, încălcând legea și abuzând cetățenii.

Având în vedere că justiția și statul nu sunt de partea noastră, devine foarte clar ca doar prin exercitarea unei presiuni semnificative, cel puțin, la fel de seminificativa că și numărul nostru, asupra lor, uniți, ne putem salva. Astfel, doar noi, oamenii, care reprezentăm majoritatea suverană, avem responsabilitatea de a ne revendica drepturile la o viață sănătoasă, armonioasă, așa cum ne-a fost dată să o trăim pe pământ.

Detalii pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/events/540677842690764/

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Intr-adevar,este bine ca locuitorii din judetul Vaslui dar si cei din alte judete,cum ar fi Botosani sa fie lasati cum vor ei sa stea,sa astepte de la Mos Craciun sugiucul cu vin si rachiu,cu scutire de TVA pentru prescolari sau - de ce nu - chiar gratis,ca de aia e Mos Craciun. Iar gazele sa le cumparam noi de la ecologistii de la GAZPROM,se sacrifica ei pentru Pungesti precum si pentru alti boi veniti cu pluta.

    RăspundețiȘtergere
  2. URGENT: Apa fracturata – de 10 ori mai sarata decat apa marii.
    Peste 10 ani ne vom omori pentru apa?

    Aceasta este o atentionare foarte urgenta!
    Apa fracturata e de 10 ori mai sarata decat apa marii! NU SE POATE BEA!
    Repet: Apa fracturata e DE 10 ORI MAI SARATA DECAT APA MARII! Nu se poate bea!
    Repet: Apa fracturata e de 10 ori mai sarata decat apa marii! NU SE POATE BEA!
    Cine va aduce apa de baut taranilor de pe 70% din suprafata Romaniei si de unde?
    Cu ce costuri de transport si la ce pret?
    Ce vor bea animalele?
    Recoltele cresc udate cu apa sau cu saramura de acizi?
    Sunteti mai destepti decat mine! Interesati-va si voi!
    Haideti sa oprim nebunia asta!

    VA IUBESC PE TOTI!

    RăspundețiȘtergere