SONDAJ Televiziunea Intermedia, lider detaşat la categoria posturi TV locale din judeţul Suceava

60% dintre persoanele care au spus că urmăresc posturi locale TV au indicat că cel mai des urmăresc programele Televiziunii Intermedia Suceava, în cadrul sondajului privind percepţia faţă de mass-media din judeţul Suceava.
Televiziunea Intermedia Suceava ocupă primul loc şi la încredere, cu 70% răspunsuri pozitive. Graficul la dimensiune completă, aici.

Sondaj Televiziunea Intermedia Suceava, Bucovina TV, TV Plus Suceava, TV Rădăuţi

Consultaţi rezultatele sondajului privind percepţia asupra mass media din judeţul Suceava la categoriile televiziuni locale, presă scrisă, radio local, publicaţii electronice, bloguri. Detalii despre eşantion şi consumul de informaţie locală, aici.

PRECIZĂRI: Sondajul de opinie privind mass-media din judeţul Suceava a fost completat de 196 de persoane, în perioada 7 - 12 februarie 2014, fiind utilizat un chestionar online. Dacă la vârstă, educaţie şi venituri respondenţii sunt reprezentativi pentru toate categoriile, poate fi sesizat totuşi un dezechilibru între procentul bărbaţilor şi femeilor care au completat sondajul.

Pentru că sondajul nu a fost realizat cu respectarea strictă a normelor sociologice, nu putem afirma cu totală certitudine că rezultatele oferă o imagine exactă a percepţiei locuitorilor judeţului Suceava faţă de mass-media locală. Având în vedere numărul foarte mare de răspunsuri, putem aprecia totuşi că marja de eroare a sondajului este probabil destul de mică.

Rezultate sondaj mass-media Suceava

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. ai un volum tare mic de respondenti, deci nu poti sa fii nici macar 10% sigur ca asta-i un sondaj corect.. fa si tu un chestionar pe 1000 de oameni, si atunci vei observa ca intermedia nu va mai fi pe locul 1. daca observi bine peste 100 respondenti au specificat ca nu urmaresc nicio televiziune, si daca s-ar distribui in mod corect si catre celelalte televiziuni, INTERMEDIA ar fi la mijloc.
    dar inca o data cred ca tu ai umblat un pic pe la raspunsuri.

    RăspundețiȘtergere