Preşedintele PNL Suceava, deputatul Băişanu, m-a ameninţat cu moartea. I-am făcut plângere penală

În cei şapte ani de gazetărie am fost ameninţat de nenumărate ori. Niciodată cu moartea. Preşedintele PNL Suceava, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, a ţinut să fie primul, supărat fiind că am publicat această înregistrare cu momentul în care Crin Antonescu evită să-i strângă mâna. Motiv pentru care împotriva făptuitorului Băişanu Ştefan Alexandru am depus, astăzi, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, această plângere prealabilă pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare, prevăzută şi pedepsită de art. 206 din Noul Cod Penal al României.
Sper că procurorii nu se vor împiedica în aşa-zisa imunitate a parlamentarilor.

Băişanu ameninţare cu moartea Dinu Zară, plângere penală

Trimiteți un comentariu

5 Comentarii

  1. deci Dinule, te respect, dar cum drecu sa iti provoace teama un cacios gen Baisanu?o nulitate in orice domeniu al vietii, o nultitate politică si umana.. esti pe drumu gresit frte.. cerde-ama, eu zic ca îi acorzi prea mare atentie acestui derbedeu al vietii politice post decembrizde... of.. unii vitime, altii viitoare victime.. de fapt toti suntetm victimele timpruilor prezente şi mai ales viitoare.. ia-te de mana cu sandu, beti o bere, impacati-va caci in curand sorarel va deveni o pitică rosie si ne ducem toti in pizda mas-sii.. asa ca nu mai umblati cu prostii, pupati-va... adica.. vorba lu adrian păunescu.. iubiti-va.. pe tunuri :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Tre' sa-ti iei masuri ca,in cazul in care dorinta balaurului i se indeplineste,acest site sa mearga mai departe,ar fi o pierdere ireparabila pentru presa locala sa dispara blog-ul tau sau,doamne fereste,sa-ti ia cineva darul scrisului,in conditiile in care toti sau aproape toti bucovineni din rezervorul de la Botosani au emigrat si nu se mai reproduc ca altadata...
    Da' nu stiu de la ce v-ati luat,eu iti sugerez sa-i trimiti o scrisoare deschisa in care,dupa ce protestezi fata de acciza la carburant si ceri sa nu-l gratieze pe Gigi Becalli (asta de incalzire...), ii explici ca toate au un sens,de exemplu faza cu Crin Laurentiu Antonescu o sa-i foloseasca in viitorul apropiat ca sa dovedeasca poporului ca a fost dizident liberal,cand va fi sa vireze la Tariceanu sau sa faca o uniune consensuala cu Flutur,pentru un mare partid foarte popular.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dinu, dacă-ți retragi plângerea, vei deveni cel mai fricos și hulit jurnalist de pe tărâmurile bucovinene, al cărui tânăr și de perspectivă jurnalist ești. Să ferească sfinții să ajungă unul ca Băișanu să conducă mai mult decât PNL-ul, dar și acolo toți speră pentru o perioadă cât mai scurtă. Băișanu este un individ toxic, ce otrăvește treptat tot ce-l înconjoară. Nu-l lăsa-ți să otrăvească un oraș sau un județ întreg! Este un individ fără scrupule, un arogant, un mincinos, lacom și hrăpăreț. Politica lui se face cu 2 categorii de sclavi: sclavi cu zestre, unii cercetați penal (Zmău, Niță, Roibu) și sclavi de manevră, care caută un stăpân dibaci (Doroftei, Paduraru, Prorociuc, Băițan). Băișanu este cea mai mare greșeală a politicii liberale contemporane în Suceava, un uzurpator, ce trebuie trimis ”acolo unde îi este locul”. Să sperăm că plângerea făcută de tine se va finaliza până în 2016, când Băișanu va rămâne fără imunitate. Să vedem care dintre cei 2 martori (Zmău sau Prorociuc), adică, cei 2 care stau de-o parte și de alta lui Băișanu în conferințele de presă, acceptă la nesfârșit statutul de sclav și va jura mincinos cu mană pe Biblie. Zmău sigur o va face, pentru că, singură lui speranță pentru a râmâne în libertate este lobby-ul pe care il promite, probabil, Băișanu în justiție.

    RăspundețiȘtergere
  4. bulele din jurul băişanului se-agită (şi fermentează)
    băgat (ca supozitoru' ) în politică de... oare de cine?!
    acu' (între noi fie vorba) prea tare nu-l stresează
    că-l târâie prin tribunale, de mâine, unu' ca tine !

    întinând (demuuult) nobilele idealuri ale corupţiei
    Băişanu are o relaţie "cu soţ picant" cu politica
    nu-l vei putea tu duce curând pe marginea prăpastiei
    aşteaptă (ca mulţi alţii)... Casa de Producţie DNA !

    RăspundețiȘtergere