Harta rezultatelor alegerilor prezidenţiale 2014 în judeţul Suceava, pe localităţi

Rezultatele alegerilor prezidenţiale pe fiecare localitate din judeţul Suceava

Rezultatul primului tur al alegerilor prezidenţiale în judeţul Suceava, pe fiecare localitate în parte, în funcţie de candidatul care a obţinut cel mai mare număr de voturi.

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. S-a reintrodus cenzura de PSD.Pana acum puteam comenta fara probleme la articolele din ziarul Monitorul.Erau dezbateri interesante ale cititorilor pe seama stirilor prezentate .referitoare la aspectele orasului,la coruptie,la alegerile prezidentiale.Cam de o saptamana la articolele importante nu mai putem comenta.Cam asa va arata tara sub ponta si PSD.Cu o presa cenzurata,cu legea amnistiei si gratierii,fara DNA si fara ANI,cu ziaristi in puscarii.NICIODATA pana acum ziarul Monitorul nu a interzis dreptul la COMENTARII.

    RăspundețiȘtergere
  2. CORABIA NEBUNILOR
    Corabia nebunilor a fost apreciat deopotriva de public si de critici.
    Bazat pe romanul lui Katherine Anne Porter Corabia nebunilor se deruleaza in 1933, la bordul unui pachebot de lux care se indreapta dinspre Mexic spre Germania.Povestile pasagerilor separate, dar care se intrepatrund, minunat studiate de regizorul Stanley Kramer, alcatuiesc un genial microcosmos al unei lumi aflate la un pas de razboi.Corabia nebunilor a lui Ponta reprezinta microcosmosul unei lumi care se prabuseste in mizerie si haos.Ponta a luat la bord tot ce a prins.Parca suntem la Acces direct,Kapatos sau Maruta.Ultima achizitie,Vadim Tudor reprezinta perla coroanei.Daca a venit Vadim se da liber la mascari si porcareli.Acu sa vezi campanie electorala.Deja tribunul a zis ca justitia sa inceteze cu arestarile iar Hrebenciuc sa fie lasat liber si omenit cu o fleica la Capsa.De asemeni a zis ca johannis a dat Ardealul si acum da Germania tribului Ba Lu Ba.

    RăspundețiȘtergere
  3. Victor Ponta și Vadim au o relație veche. Vadim despre Ponta, cităm: “Victor Ponta e un infractor care vrea să fie șeful statului. Treziți-vă!”. Sau: “Daca vine Ponta cu gașca lui de baroni locali va fi sfârșitul neamului românesc!”Mai mult i-a dedicat in septembrie o poezie OMAGIU asa cum dedica poezii Elenei Ceausescu.Voi da doar o parte din ea mai soft:
    MR. PÎRȚ ȘI CURVA POPII
    Aţi înnebunit cu toţii?
    Aclamaţi un maimuţoi
    Nu vedeţi că-i cad chiloţii?
    Babette pleacă la război!

    Ea, o boarfă răsuflată
    El, un jalnic poponar
    Ce familie spurcată
    Suportăm, ca proştii, iar!

    O pereche răpciugoasă –
    Asta-i tot ce-aveţi mai bun?
    Şleampăta spălătoreasă
    Şi un procuror nebun.

    Ne conduce iar Mafia
    O boarfă şi-un eunuc.
    Ăştia fac din România
    Cel mai ieftin balamuc.

    Mister Pîrţ şi Curva Popii
    Prind curaj, confiscă tot
    Strîns uniţi cu interlopii
    Sînge proaspăt au pe bot

    El mongol, ea bulbucată
    El plagiator şi hoţ
    Ea – un sex cît o găleată
    Şi el – un rahat cu moţ.

    Ăsta este viitorul
    Promis de aceşti ciumaţi?
    Au exasperat poporul
    Care i-ar vrea spînzuraţi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Picturile lui Hieronymus Bosch relevă o imagistică combinatorie fără precedent. Creaturile infernale ale lui Bosch sunt fiinţe hibride, create parcă din colaje. Privitorul nu primește nici un fel de instrucțiuni despre cum ar trebui să reacționeze sau cum să interpreteze lucrarea, este complet descoperit în fața acestor lucrări, În lucrărilor lui Bosch acești monștri poartă atâta realitate încât pentru oameni linia dintre realitate și ficțiune devine greu de identificat. Acelasi spectacol grotesc si aceleasi creaturi le regasim azi in coalitia lui Ponta. UDMR și PRM pot face alianță, numai să fie la putere, să împartă același ciolan. Iohannis a reacționat aboslut remarcabil, o lumină impecabilă pentru politica românească, el a refuzat să facă o alianță pentru turul doi. Iată, neamțul, în mormăiala lui, nu face alianță. Niciodată, în România asta pustiită de genii și de caractere, nimeni nu s-a gândit vreodată la așa ceva.

    RăspundețiȘtergere