Cum a rămas Băişanu nimeni în drum în PNL

Cum a rămas Băişanu nimeni în drum în PNL

Sâmbătă, ăştia de la PNL l-au executat pe Ilie Niţă pentru crimă de lezmajestate faţă de Gheorghe Flutur. De fapt Niţă a fost pur şi simplu sacrificat de Ştefan Alexandru Băişanu, care a vrut să-i testeze autoritatea lui Gheorghe Flutur în PNL.

Băişanu şi-a luat însă bătaie fix la jocul pe care el l-a propus. La vot, excluderea lui Niţă a fost aprobată cu 171 "pentru" şi cinci "împotrivă", adică 2,8%. Asta în condiţiile în care jumătate dintre cei prezenţi la şedinţă erau din fostul PNL.

În zilele dinaintea şedinţei, prin intermediul lui Vasilică Băiţan, Băişanu i-a contactat pe foştii liberali pentru a încerca să-i convingă să voteze împotriva excluderii lui Ilie Niţă. Rezultatul s-a văzut în şedinţa orechestrată de cuplul Flutur-Balan.

2,8%, exact asta este şi susţinerea pe care o mai are Băişanu în partid după fuziunea cu FSN.

Sunt sigur că şansele lui Băişanu să prindă nominalizarea la candidatura pentru Primăria Suceava sunt acum zero barat.

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. se stie cumva cine va candida din partea celor de la PSD ?
    mersi

    RăspundețiȘtergere
  2. Poza mai penibila pentru Dl.Baisanu nu putea sa existe: sa astepte ca, cumatrul sau Marius Zmau sa-i tina haina ....jenant , asta ne arata ce personalitate are , noi alegatorii ce asteptari sa avem de la asemenea individ?

    RăspundețiȘtergere
  3. poza este cea mai nimerita si vorbeste de la sine. sandu o va vira spre PSD si va candida la primaria sucevei din partea PSD, care, oricum, nu are nici un candidat nici pt. primarie si nici pt. CJ. asta e limpede ca apa de izvor. sa stai 4 ani ca nesimtitu si sa te doara-n cur de toti si toate, sa lasi partidul sa mearga din inertie, fara sa identifici resursele umane si nu numai, asta arata clar ce indivizi fac social-democratia la Suceava. Dan Ioan Cisnir a mai facut recent ceva valuri in PSD, dar tot nu păstreaza sanse, pt. ca a avut amestec ina facerea Metro cu tata-sau Prefectul si asta atarna greu... desi eu personal il percep ca pe unul dintre cei mai inteligenti momentan din psd suceava. aaa... sa nu uit... psd suceava culege roadele "coabitarii" cu sefii mai mari sau mai mici din subordonate si descentralizate, sefi care au adus de multe ori prejudicii colectivelor, care, culmea, votasera la greu cu psd crezand ca scapa de leprele portocalii.. ei aşi :))

    RăspundețiȘtergere
  4. -
    În buzunare bate vântu – dom'le,mai ceva ca-n frigider
    Printr-o coregrafie a eroismului l-au mazilit pe Niță
    C’est la merde! Acum eu – la câtă distracție să mai sper?!
    Sper doar la magiunul din curbura dintelui de furculiță :)

    RăspundețiȘtergere