Planul secret al PNL Suceava: Ce funcţie i se pregăteşte lui Ion Lungu

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava

Va candida sau nu Ion Lungu pentru un nou mandat de primar al municipiului Suceava? Răspunsul la această întrebarea este probabil cea mai mare necunoscută a politicii sucevene din această vară.

Beneficiind de un important electorat captiv şi de sistemul de vot într-un singur tur, Lungu ar avea oarecare şanse să câştige alegerile din vara anului viitor. Acesta este şi motivul pentru care candidatul autoproclamat al liberalilor, Ioan Balan, îl curtează intens pe fostul vecin de pe afişele electorale. Despre cei doi s-a speculat că ar plănui rocada: Balan la primărie, Lungu la Parlament.

Mai nou însă, în PNL se analizează intens un scenariu foarte interesant. Cum numeroase contracte ale Consiliului Judeţean din perioada 2008-2012 sunt atent verificate de DLAF şi DNA, liberalii se pregătesc de o eventuală prăbuşire a imaginii lui Gheorghe Flutur în situaţia în care ar putea fi invitat sau condus să dea cu subsemnatul pe la procuratură.

Într-o astfel de variantă, lui Ion Lungu i se va propune să devină candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava la schimb cu renunţarea la pretenţiile pentru un nou mandat de primar.

Până acum Ion Lungu nu şi-a devăluit în niciun fel intenţiile privind anul electoral 2016. Pronosticuri?

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. ăsta da science-fiction urât pentru judeţ... dar nu-i nimic, ne-am obisnuit ca 3 mandate sa fie dezastru municipal, poate ar fi prinde bine doua mandate de dezastru judetean. Iar apoi putem astepta cuminti in fata televizoarelor meteoritul mult asteptat, singurul care mai poate salva planeta. pentru mine e clar ca omenirea nu mai merită altceva decat soarta lui T-Rex, Brahiozaurus sau pulifriciul ăla recent dezgropat tăt numa pene colorate :(( :(( :((

    RăspundețiȘtergere
  2. Scenariu sumbru Dinule, să ne ferească Dumnezeu de așa ceva. Situația municipiului este dezastruoasă, în județ lucrurile nu sunt cu mult diferite, Lungu ne-ar mai lipsi și suntem terminați. Oare atât de tâmpiți să fim? Daca e așa ne meritam soartă, eu unul îmi iau tălpășiță și mă mut u de văd cu ochii.
    P.S. - poate ajunge DNA- ul și pe la primărie, să ne salveze cineva ca noi suntem prea cretini!

    RăspundețiȘtergere