Document oficial: site-ul pentru Cinema Modern a costat fix 18.000 deeuro. De ce ne minte Harșovschi de o săptămână?

Viceprimarul PNL Lucian Harșovschi a anunțat miercuri că a plătit 80.000 de lei pe un website pentru Cinema Modern. Ulterior, cu hârtii neștampilate, nesemnate și fără număr de înregistrare, viceprimarul PNL Lucian Harșovschi a încercat să dezinformeze sucevenii că de fapt site-ul a costat ba 50.600, ba 9.500 de lei.

Am aflat adevărul de pe Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, portalul licitațiilor publice din România.

La 7 ianuarie 2016, Primăria Suceava a transmis o notificare de atribuire privind achiziția directă a website-ului, înregistrată în SEAP cu nr. 267056.

Contractul între Primăria Suceava și SC Appsmart Software Solutions Impex SRL a fost încheiat la 29 decembrie 2015, pentru suma de 64.850 de lei fără TVA. Adică 80.414 lei cu TVA de 24% sau 77.820 de lei cu TVA de 20%.

Fix 18.000 de euro, așa cum am spus încă de miercuri. Cifra o găsiți în documentul de mai jos. Dincolo de preț, documentul contrazice și alte minciuni ale lui Harșovschi, printre care perioada și procedura de achiziție.

Domnule Harșovschi, a venit momentul să vă recunoașteți toate minciunile și să vă asumați responsabilitatea pentru deliberata dezinformare a sucevenilor!

A venit momentul să explicați de ce ne tot mințiți de miercuri încoace. Acoperiți o hoție, e ordin de la PNL, e simplă prostie, care este motivul minciunilor, domnule Harșovschi?

Am avut dreptate! Site-ul pentru Cinema Modern a costat fix 18.000 de euro. D-le Harșovschi, de ce ați mințit?


Alte articole pe acest subiect:

Trimiteți un comentariu

7 Comentarii

  1. Interesant cum firma de mai sus face cu un angajat, o cifra de afaceri anuala egala cu mai mult de 4 ori valoarea contractului in cauza si profitul brut reprezinta jumatate din cifra de afaceri. Va dati seama ce impozit pe dividende trebuie platit! http://www.firme.info/appsmart-software-solutions-impex-srl-cui30900144/

    RăspundețiȘtergere
  2. Si care-i problema ? Dividendele le platesti tot din contracte umflate , adica de la stat . Pot sa fie jdemii de euro . Totusi , concentrati-va pe spagile mari . Astea marunte , de cumparat seminte , nu vor dispare niciodata . N-au disparut nici pe vremea lui nea Nicu , daramite acum .

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie semnalate chiar si pe spagile "de spart seminte". O spaga ramane spaga, indiferent de valoarea ei. Spagile mari nu ar exista fara cele mici, valabila si reciproca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corectie: "Trebuie semnalate chiar si spagile[...]".

      Ștergere
  4. De acord . Numai ca acum , navodul DNA a prins pestani mari si merita sa fim cu ochii pe ei . Pentru spectacol si pentru frica pe care o au in oase multi din cei care au praduit banii bugetului . Cand spun pestani mari , ma refer la cei de la noi din judet . Vei vedea peste ceva timp si vei intelege de ce le-am recomandat liberalilor sa-si caute alti lideri .

    RăspundețiȘtergere
  5. Acolo zice de plata online a biletelor care pe site nici nu exista :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe Hara cand il ia DNA-ul? prea e plin de bani in ultimu timp de pe spatele fraierilor.

    RăspundețiȘtergere