Nechifor şi Donţu, citaţi la DNA. Donţu a fost audiat, Nechifor s-a internat

Nechifor şi Donţu, citaţi la DNA. Donţu a fost audiat, Nechifor s-a internat

În urmă cu vreo două săptămâni Ovidiu Donţu a fost văzut intrând în sediul DNA Suceava. Sursele din cadrul instituţiei mi-au confirmat că acesta a fost citat să dea declaraţii într-un dosar în care sunt vizate fapte de corupţie.

La DNA Suceava a fost citat şi Cătălin Ioan Nechifor, preşedinte al PSD Suceava şi al Consiliului Judeţean Suceava. Nechifor nu a putut fi audiat pentru că s-a internat în secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean Suceava. El a trimis la DNA o hârtie prin care cere să-i fie amânată audierea.

Pentru că nici PSD, nici CJ Suceava nu au comunicat informaţii despre starea de sănătate a lui Cătălin Nechifor, prin târg s-a iscat o adevărată zvonistică cu privire la problemele medicale ale acestuia. Eu nu pot decât să sper că Nechifor va găsi de cuviinţă să-i lămurească cât mai curând pe suceveni cu privire la toate aceste zvonuri.

Pe de altă parte, îmi amintesc că anul trecut procurorii DNA au ridicat mai multe documente de la Consiliul Judeţean Suceava. Într-un referat al procurilor anticorupţie, ajuns în presă pe surse, se arăta că Nechifor şi Donţu erau suspectaţi că ar fi primit o presupusă şpagă de 20.000 de euro de la TASA Botoşani, firmă a fostului preşedintelui-infractor al CJ Botoşani, Constantin Conţac.

Găsiţi aici mai multe detalii despre presupusele fapte de corupţie de care ar fi suspectaţi liderii PSD Suceava: Referatul DNA care-i vizează pe Nechifor, Donţu, Mîrza, Girigan, Grozavu

UPDATE: Donţu m-a ameninţat că mă dă în judecată. Foarte bine, abia aştept să câştig procesul.

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. va solicit sa vedeti si acest blog: http://mugetulcarpatiloronline.blogspot.ro/2016/02/pe-actualul-rosu-imparat-de-suceava-l.html... si data postarii!

    RăspundețiȘtergere