Cei mai slabi șefi din istoria IPJ Suceava



Vă cred pe cuvânt dacă nu știți cine sunt indivizii din imagine. Nici n-ați avea de unde. Deși au jumătate de an de când au ajuns întâmplător la conducerea IPJ Suceava, cei doi n-au făcut nimic, dar absolut nimic. Nici n-are rost să le pomenim numele, că oricum n-o să facă nimic nici de acum încolo.

În ultimii ani, IPJ Suceava a tot fost blestemat cu șefi din ce în ce mai slabi, dar parcă nimic nu se compară cu ce se întâmplă de când s-a pensionat Onea.

Între timp pe șoselele din județ se moare din ce în ce mai des, furturile au explodat, infracțiunile economice sunt trecute cu vederea, dosarele cu violență rămân prăfuite în sertare.

Siguranță și încredere! Da, da, sigur!

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Da, măi dinule, Io* știu cine sunt pâcălicii ceia din pictură, fiindcă prin natura „hobby-ului” meu de om târât în mocirla sapropelică a Porcanilor din MI și a Gunoaielor și Jegurilor din magistratură, sunt nevoit să primesc din partea lor niște adrese halucinante:
    - primul e un Dorel devenit brand de țară al Rroemenicii - adicătelea Dorel Aiacoboae.
    - al doilea este Oniu Liviu Stejărel, un jmecher de pe la Moara, produs tipic al urdorii pseudoacademice Mikail Co&Gălniceanu de la Iași - rușine academică închisă definitiv, pentru ineficiență și mediocritate, după doar 2 cicluri de instruire universitară.
    Amu de unde îi cunosc Io* pe nătărăii ăștia?
    Inga de acilea, de la o uluitoare cerere adresată în acest an, prin care voiam să-mi deslușesc DE CE, la mai bine de juma de an de la scandalul coloanelor jeneralului izmenar – oprea, miliția română ÎNCĂ MAI FACE SLUJ în fața politrucilor, asigurându-le acestora însoțire și protecție în timpul mitingurilor electorale.
    Povestea integrală e acilea https://www.facebook.com/notes/tazmanian-demoons-fight-der-kampf-des-tasmaniche-d%C3%A4mondes/purcelu%C8%99ii-vitruvieni-din-ipj-suceava/1740144326197277

    și acilea: https://www.facebook.com/notes/tazmanian-demoons-fight-der-kampf-des-tasmaniche-d%C3%A4mondes/rosinanta-m%C3%A2r%C8%9Boag%C4%83-r%C4%83pciugoas%C4%83-vamos-a-la-guerra/1751186768426366

    Amu, la așa probă de muie tupeistă ce dau milițienii ăștia, îți dai seama că povestea va fi tranșată la Secția de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Suceava. (crecă are numărul 3257/86/2016 – nu sunt sigur până nu pune părțile).

    Dar, ca să te contrazic oleacă, află că nu ei sunt cei mai jalnici șefi din conducerea Inspectoratului Județean de Miliție: de departe locul I cu coroniță îl adjudecă comisarul-șpăgar Krapork Ioan.
    Prietenii știu de ce, futu-i dumnezăii mamii lui de pork mistreț vitruvian!

    RăspundețiȘtergere