USV, servicii de catering de la pensiunea din Fălticeni a șefului PSD Suceava, Ioan Stan, care acum îl propune ministru pe rectorul Valentin Popa



Președintele PSD Suceava, Ioan Stan, a propus aseară în Comitetul Executiv al PSD desemnarea rectorului Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, Valentin Popa, în funcția de Ministru al Educației în guvernul Vasilica Viorica Dăncilă. Printre variantele pentru Ministerul Educației ar mai fi menținerea lui Liviu Pop sau desemnarea Ecaterinei Andronescu.

Se pare că Valentin Popa, care se trage dintr-un sat de lângă Fălticeni, s-ar fi ]nscris miercuri în Partidului Social Democrat.

Coincidență sau nu, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava achiziționează servicii de catering tocmai de la Fălticeni, de la Iristar SRL, pensiune care aparține senatorului Ioan Stan, președintele PSD Suceava. Asta în condițiile în care Universitatea are propriul restaurant.

În Sistemul Electronic de Achiziții Publice nu am identificat achiziții de servicii de catering ale USV de la restaurante din municipul Suceava.

Facsimile cu achiziții ale USV de la pensiunea Iristar Fălticeni:




Citește și:

Facsimil cu declarația de interese a șefului PSD Suceava, senatorul Ioan Stan:

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii