Despre minciunile PSD și adevăratele probleme din Registrul Spațiilor Verzi din Suceava

O firmă din Baia Mare a realizat un registru al spațiilor verzi din municipiul Suceava. Registrul a fost publicat în urmă cu vreo lună la adresa suceava.gisapp.ro.

Reprezentanții PSD Cușnir, Mocanu și Buciac au făcut astăzi o conferință de presă în care au spus că Skate Park-ul, Parcul de la Policlinică, Parcul Areni și Stadionul Areni ar fi fost înscrise ca spații verzi cu întreaga suprafață, inclusiv aleile și pista de role

Informațiile prezentate de PSD sunt false. Așa cum se poate vedea din hărțile atașate, pista de role de la Skate Park sau aleile din parcurile Areni și Policlinică nu sunt înscrise ca spații verzi în registru.

Cei de la PSD fie nu știu să folosească aplicația, fie au mințit cu bună știință. Înclin să cred că au mințit. Asta pentru că registrul spațiilor verzi chiar are inadvertențe și cu siguranță le-ar fi găsit dacă le-ar fi căutat pe bune. Le-ar fi găsit și le-ar fi prezentat în conferința de presă, în loc să se facă de râs cu informațiile false pe care le-au prezentat.

Spun asta pentru că registrul spațiilor verzi conține greșeli. De exemplu, la o privire sumară eu chiar am descoperit două erori evidente. Așa cum se poate vedea din imaginile de mai jos, parcarea nouă din curtea Spitalului Județean, lângă Ambulanță, și blocul 41 de la intrare în Obcini, pe strada Corneliu Coposu (fostă Dornelor), sunt trecute ca spații verzi.

Registrul conține probabil și alte greșeli reale, doar că cei de l-a PSD n-au fost în stare să le identifice, motiv pentru care au spus minciuni la conferința de presă. Eu o să verific zilele astea cât mai detaliat spațiile înscrise în registru și greșelile găsite le voi semnala în scris către primărie.

Puteți să verificați registrul și dumneavoastră, la adresa suceava.gisapp.ro. Să nu uitați să bifați toate straturile din aplicație.

Minciună PSD - Pista din Skate Park ar fi fost înscrisă ca spațiu verde. Situația reală:



Minciună PSD - Aleile din parcul de la Policlinică ar fi fost înscrise ca spații verzi. Situția reală:



Minciună PSD - Aleile din parcul Areni ar fi fost înscrise ca spații verzi. Situția reală:



Problemă reală pe care identificat-o eu - Parcarea nouă de la Spital este trecută ca spațiu verde:



Problemă reală pe care identificat-o eu - Un bloc de la intrare în Obcini este trecut ca spațiu verde:

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii