VIDEO Am găsit o groapă de gunoi în pădurea din Adâncata, pe marginea DN 29A. Am sesizat în scris Garda de Mediu Suceava

Am dat peste o adevărată groapă de gunoi în pădurea din Adâncata, pe marginea drumului național DN 29A, pe partea stângă pe sensul de mers Suceava - Adâncata. La doar câțiva metri de drum, cantități mari de gunoaie sunt aruncate pe un întreg versant. 

La cum arată acea zonă, foarte probabil că este folosită de mult timp ca groapă de gunoi. Îmi este greu să cred că pădurarul care are în grjiă fondul forestier nu știa de gunoaiele aruncate acolo.

Am sesizat Garda de Mediu Suceava cu privire la depozitarea ilegală a deșeurilor în acea zonă.

Am semnale că în multe locuri din județ există astfel de gropi de gunoi în mijlocul naturii, unele dintre ele destul de bine dosite pe malul apelor sau în pădure.

Voi verifica toate sesizările pe care le primesc de la voi și de fiecare dată când se va confirma depozitarea ilegală a deșeurilor în natură voi sesiza autoritățile. 

Consider că persoanele care aruncă gunoiul în natură trebuie identificate și sancționate, iar proprietarii terenurilor tranformate în gropi de gunoi trebuie responsabilizați astfel încât să-și îngrijească proprietatea și să nu mai permită depozitarea deșeurilor.

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii