VIDEO Ziua Națională a României sărbătorită curățând pădurea de gunoaie

În urmă cu două săptămâni am descoperit adevărată groapă de gunoi în pădurea de la Adâncata, pe marginea drumului național. Am făcut atunci sesizare scrisă către Comisariatul județean Suceava al Gărzii de Mediu. Până acum am primit numărul de înregistrare al sesizării.

Astăzi, de Ziua Națională a României, la 102 ani de la Marea Unire, Andrei Bacoș a adunat parte dintre gunoaiele aruncate acolo. Și-a propus să adune 102 saci de gunoi. Nu i-am numărat, dar pe la o sută tot s-au adunat.

I-am dat și eu o mică mână de ajutor, iar firma Ritmic ne-a pus la dispoziție o mașină care a ridicat sacii de gunoi scoși la drum.

Sper ca după această acțiune în această zonă să nu mai fie aruncate și alte gunoaie. Sper ca autoritățile să vegheze la respectarea legislației și să răspundă prompt la sesizările pe care le facem. 



Cum arăta zona în urmă cu două săptămâni, atunci când am făcut sesizare către Garda de Mediu Suceava:

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Felicitari Andrei! Actiunea intreprinsa de tine ar trebui sa fie luata ca exemplu si de alti tineri care sa se gandeasca la pastrarea mediului natural pentru urmatoarele generatii. Si nu in ultimul rand, sa depoziteze corect deseurile! Imi pare rau pentru ca suntem mult in urma altor tari la capitolul "a fi civilizat" si nu numai...

    RăspundețiȘtergere