Umiliţi de nişte amatori


Un fleac, ne-au ciuruit. Aşa începeam un articol publicat pe blog în urmă cu vreo două-trei săptămâni. Şi atunci, ca şi acum, FC Cetatea a luat bătaie la scor.
Dacă atunci elevii lui Ioan Radu au fost învinşi de Gloria Buzău, echipă care deşi a adunat vreo doi jucători cu câteva zile înainte meci venea totuşi din Liga I, astăzi FC Cetatea a fost învinsă de nişte amatori de Liga a III-a. Mai exact Gloria Bistriţa II.
Călcaţi în picioare de o echipă de liga a III-a, elevii lui Ioan Radu au spulberat visul microbiştilor suceveni de urmări pe Areni o echipă de primă ligă. Se pare că revenirea a enşpea oară a lui Ioan Radu pe banca tehnică nu reprezintă o soluţie pentru FC Cetatea aşa cum este posibil ca nici Ciprian Anton să nu fi fost cea mai bună opţiune. Totuşi, în cazul preşedintelui este clar că Anton este de preferat lui Dumitru "Luţu" Moldovan. Măcar în cazul antrenorului există variante. Un exemplu ar fi Ovidiu Murariu, care a îmbunătăţit substanţial jocul echipei în primăvară, în scurta perioadă cât a fost principal pe Areni.
Nu ştiu dacă vreo demitere, a lui Anton sau a lui Radu, poate fi un lucru bun pentru Cetatea în conjunctura actuală. Însă dacă nu vor reveni cu picioarele pe pământ şi dacă nu se vor apuca serios de treabă cu sigurnaţă că îşi vor vedea scaunele clătinându-se serios.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii