Tovarăşu' Daicu, daţi-mi voie să vă înjur!

Aurel Daicu

La al enşpelea congres, Aurică reales! - ăsta o fi fost sloganul care i-a adus domnului Aurel Daicu, mă scuzaţi, tovarăşului Aurel Daicu, încă un mandat de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava.

Pentru cei mai puţin iniţiaţi în tainele fotbalului sucevean, Aurel Daicu este cel care taie şi spânzură de ceva vreme prin AJF Suceava. Acum a ajuns la al nu ştiu câtelea mandat.
A fost ales în unanimitate de voturi deşi nu a făcut absolut nimic pentru fotbalul sucevean.

AJF Suceava se ocupă de organizarea activităţii fotbalistice la nivelul ligilor a 4-a şi a 5-a. Cei 62 de delegaţi care l-au votat pe Daicu sunt aşadar reprezentanţii cluburilor din campionatul judeţean şi din onoare. Oameni uşor de cumpărat sau de speriat. Astea nu au fost alegeri pe bune. A fost doar o piesă de teatru de prost gust.

Daicu a participat şi el o dată în viaţa lui la nişte alegeri pe bune. Era în 2008 când a candidat din partea PDL şi a fost învins de o femeie la alegerile pentru primăria Dolhasca. După ce s-a făcut de râs la alegerile locale, Daicu s-a întors cu coada între picioare la AJF. Aici e sigur că nu îl poate face nimeni de râs, aici el e tătucul, conducătorul suprem.

Şi pentru că tovarăşul Daicu e tătucul, el decide şi cine este ales prin "vot secret". Vicepreşedinţi au fost aleşi oamenii lui Daicu, trezorierul a fost reconfirmat în funcţie iar ciomăgarul Agafiţa a fost păstrat
în funcţie de secreta
r.

Şi ca să ne confirme că a încremenit în proiect şi că nu a trecut încă de perioada în care îşi făcea autocritica în şedinţele de partid, când mergea periodic în pelerinaj la Secu (mănstirea, probabil) şi când cânta din toată inima osanale partidului şi conducătorului mult iubit, Aurel Daicu i-a înfierat cu mânie proletară pe administratorii site-urilor de sport din Suceava care au nesimţirea de a respecta libertatea de exprimare şi nu şterg comentariile în care este criticată activitatea fructuoasă a tovarăşului Daicu.

Tovarăşe, sper din inimă că aceste critici nu vă vor abate de pe drumul drept către construirea socialismului multilateral dezvoltat şi formarea omului nou. Dar, tovarăşe Daicu, daţi-mi voie să vă înjur doar pentru că semănaţi prea mult cu individul din imaginile de mai jos.





Pentru detalii:

GazetaSV.ro - S-a decis conducerea AJF

Suceavasport.ro - ALEGERI LA AJF SUCEAVA. DAICU REALES IN UNANIMITATE DE VOTURI!

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii