Ouăle lui Flutur (câte şi de unde)

Duminică, în prima zi de Paşti, în Parcul Central, preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a împărţit ouă. Motivul... un concert de clopote.

De unde credeţi că erau ouăle, multe, pe care le-a împărţit Flutur? De la găinile din propria gospodărie nu cred. N-are Flutur fermă de gobăi.
O fi făcut piaţa? Sincer, nu îl văd pe Flutur cu sacoşa în mână, târguindu-se cu babele la intrare în piaţă. Le-o fi cumpărat de la Ierusalim? Nu, şi varianta asta cade.

Aşa ca tind să cred varianta care mi-a ajuns la urechi din surse destul de bine informate. Ştiţi de unde avea Flutur ouăle pe care le-a împărţit? De la popi. Evident, nu el s-a ocupat de colectat ouă. De toată treaba asta s-au ocupat angajaţi ai CJ şi oameni de la partid. Ei au negociat cu preoţii din oraş norma de contribuţie la cofrajele de ouă împărţite de Flutur.
Oare Pimen ştie cu ce i se ocupă subalternii? Sigur le-ar trage câte un perdaf serios, mai ales acum, când Flutur este ţinta atacurilor lui Pimen într-o broşură editată de tipografia Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii