Suceava, oraşul cu câteva mii de infractori periculoşi pentru bugetul statului

anunturi imobiliare inchiriere suceava
Ştiţi care e ultima preocupare a statului? Da, într-adevăr, să stoarcă cât mai mulţi bani de la contribuabil după ce timp de foarte mulţi ani au ignorat tacit anumite venituri.

Nu ştiam dacă să râd sau să plâng când am citit că o femeie de 61 de ani este cercetată penal pentru că nu a declarat venituri din închirierea unei locuinţe. Detalii aici.
În ultimii trei ani şi jumătate, femeia ar fi trebuit să plătească în tota impozit pe venit de 1.300 de lei. Ea este acum cercetată penal pentru evaziune fiscală.

Profit de această ocazie să mă autodenunţ. Domnu' IPJ Suceava, în ultimii trei ani am locuit şi eu cu chirie în Suceava şi doresc să vă informez că proprietarul garsonierei în care stau este cel mai mare duşman al bugetului de stat pentru că nu a plătit impozit pe banii de chirie.

Aaa, şi la fel ca el mai procedează vreo câteva mii de suceveni. Ei, cum adică nu mă crezi. Ia aruncă o privire prin anunţurile din ziare. Sau mai bine întreabă-te unde stau miile de studenţi care nu încap în căminele universităţii. Sau miile de tineri care nu au prins una din cele câteva locuinţe construite prin ANL. Tâmpiţi....

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii