Mocăniţa se mută la pârtia de la Humor

Mocăniţa se va plimba prin Gura Humorului. De la podul peste pârâul Voroneţ până la pârtie
Mocăniţa se va plimba prin Gura Humorului, de la podul
peste pârâul Voroneţ până la pârtia Şoimul
În acest an mocăniţa nu va mai fi adusă în centrul Sucevei ci se va opri la Humor. 
Turiştii care vor să schieze pe noua pârtie din Gura Humorului vor avea posibilitatea să se plimbe cu mocăniţa pe o distanţă de 2-3 kilometri, între podul peste pârâul Voroneţ şi baza pârtiei. 

Adică exact traseul pe care l-a parcurs Elena Udrea cu sania la inaugurarea pârtiei.

Montarea mocăniţei face parte din programul "Crăciun în Bucovina"al Consiliului Judeţean. Sunt sigur că mocăniţa se va potrivi mai bine la Gura Humorului faţă de centrul Sucevei, unde se lipea ca nuca de perete.

Programul Crăciun în Bucovina mai cuprinde, evident, montarea bisericii, clopotniţei şi casei tradiţionale pe o scenă din centrul oraşului, montarea caşcarabetelor din lemn unde se vor vinde diverse chestii aşa-zis tradiţionale, şi organizarea unor spectacole în Suceava, Suceviţa, Mănăstirea Humorului, Mălini, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Fălticeni, Gura Humorului, etc.

Şi anul acesta vor fi scoase de la naftalină trăsurile Muzeului şi vor fi organizate curse din centru până la Cetatea de Scaun.

Şi pentru că sunt mulţi bani de cheltuit, vor fi tipărite şi foarte multe pliante, invitaţii, programe, afişe, bannere şi albume.

Iar ca să şi afle lumea despre ce se va întâmpla la Suceava, Consiliul Judeţean bagă vreo trei miliarde în reclamă. La Suceava în Monitorul, iar la nivel naţional în Adevărul, Click sau Cancan şi, cel mai probabil, nişte spoturi la Realitatea TV. Aici mai rămâne de văzut.

Apropo, informaţiile sunt în exclusivitate. Pariu că iarăşi nu o să fiu citat ca sursă?

Elena Udrea se plimbă cu sanie pe locul pe unde anul acesta va trece mocăniţa
Elena Udrea se plimbă cu sanie pe locul pe unde anul acesta va trece mocăniţa


Trimiteți un comentariu

5 Comentarii

  1. Monitorul se exclude nu? Ca si el are "informatia" .

    RăspundețiȘtergere
  2. draga este o licitatie de 1,5 mld lei pentru cretinimul de mai sus oare o castiga muritorul de suceava???

    RăspundețiȘtergere
  3. @Tanar Jurnalist: Monitorul a publicat informaţiile la o zi după ce le-am publicat eu. Bine, subiectul nu este atât de important încât să mă deranjeze că nu am fost citat. E mai mult o chestie de principiu.

    @Anonim: Monitorul de Suceava va încasa cu siguranţă banii din publicitate deoarece condiţia este ca ziarul să aibă un tiraj de peste 7.000 de exemplare, ori Crai Nou şi Obiectiv nu mai depăşesc acest tiraj. Treaba-i clară.

    RăspundețiȘtergere