Bucovina, altfel

După patru ani în care Flutur & company au băgat milioane de euro în promovarea brandului Bucovina, un reporter de la ProTV a făcut într-un reportaj de 10 minute mai mult decât a reuşit până acum întregul aparat de partid şi de stat.

Fără oi care scriu Bucovina pe dealuri, fără statui de gheaţă, fără pavele schimbate la nesfârşit, fără mocăniţe plimbate prin centrul Sucevei ori pe stadionul de Câmpulung, fără paranghelii la Bucşoaia, fără ţoale şi covoare expuse pe garduri, fără piaţă ţărănească sub balconul palatului, fără biciclişti vopsiţi în pelerini, fără lumină zburată de la Ierusalim, fără toate astea judeţul Suceava chiar arată bine.

Oare de ce angajaţii Consiliului Judeţean nu reuşesc să privească judeţul Suceava din acelaşi unghi? De ce insistă să se facă de râs cu tot felul de acţiuni care doar consumă resurse fără aproape niciun rezultat concret.



Reporter: Alex Dima
Imagine: Cristian Corchis
sursa: ProTV

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. eheei ! "rezultat concret" ar fi , cum să nu fie ?!
    se spală creiere , conturi .. şi-apoi se spală pe mâini
    paradoxul e c-acolo unde-i maximă sărăcie
    s-aruncă cel mai abitir cu "banii-n câini"

    (iar Flutur ASTA foarte bine-o ştie )

    s-au câştigat şi se vor câştiga alegeri "big time" (se ştie)
    "banii tre' să circule" , dar .. într-o singură direcţie ?
    ne-am obişnuit (e rutină) dar , defapt , e cruntă şarlatanie
    vedem şi noi,o ştiu şi ei şi totuşi "trecem pe roşu prin intersecţie"

    RăspundețiȘtergere
  2. "Oare de ce angajaţii Consiliului Judeţean nu reuşesc să privească judeţul Suceava din acelaşi unghi? De ce insistă să se facă de râs cu tot felul de acţiuni care doar consumă resurse fără aproape niciun rezultat concret"
    Echipa de Consliul Judetean e bucatica din "Next Generation" a celor 16.000 de specialisti din perioada 1997-2000. Cred ca nu-i nevoie sa dau nume, dar 80% sun veniti in 2008 cu "Bot de Huma".
    Seneca

    RăspundețiȘtergere