Ovidiu Donţu, şef al corpului de control al Prefecturii

După numirea noului prefect Florin Sinescu, preşedintele executiv al filialei judeţene PSD Suceava, Ovidiu Donţu, a fost numit director al Cancelariei Prefectului şi coordonator al Corpului de Control al Prefectului. Din această poziţie, una dintre principalele sale atribuţii este participarea la acţiunile de control dispuse de prefect.

"Una din principalele atribuţii stabilite de prefectul judeţului Suceava prin fişa postului noului director de cancelarie este aceea de a participa alături de instituţiile publice abilitate la controlul modului de gestionare a banului public", se arată într-o informare a Instituţiei Prefectului.

Cunoscut pentru numeroasele acuzaţii la adresa primarului Ion Lungu şi administraţiei PDL privind "risipa banului public" (expresie pe care a lansat-o în campania din 2008), probabil că Ovidiu Donţu va profita din plin de această poziţie pentru a-şi regla conturile cu adversarii politici.

De notorietate sunt acuzaţiile lui Ovidiu Donţu privind contractul de salubrizare al municipiului Suceava şi privatizarea sistemului de termoficare din oraş.

Una peste alta, am senzaţia că în această campanie electorală ne vom distra din plin, mai mult decât în oricare alta. Acum că USL a ajuns la guvernare şi începe să pună mâna pe pârghiile de putere, este interesant de văzut cum vor reuşi îşi creeze avantaje electorale din asta. Deocamdată am văzut că Ioan Cătălin Nechifor profită deja din plin de ascensiunea lui Victor Ponta şi îi foloseşte imaginea pe afişele electorale.

La fel de interesant va fi de văzut reacţia PDL. Chiar dacă în judeţul Suceava se află la putere, am văzut că liderii PDL au început deja să mimeze opoziţia şi să profite de faptul că pot să le vorbească oamenilor despre guvernul USL care le cer banii înapoi.

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Dontu, vesnicul vinator de functii si ciolan.El are acea mentalitate de parvenit, cum ca e ombilico del mondo si fara el Suceava se duce de ripa. Marele, inegalabilul, atotcunoscatorul, unicul, soarele si zeul nostru sucevean va face r....l prastie si la prefectura, asa cum a facut peste tot. Daca tot e sef la cancelarie, sa isi ia un catalog sub brat, ca sa para mai intelectual.Succesuri!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari domnului Dontu.Speram sa organizeze alegeri corecte,sa controleze Consiliul Judetean si primaria Suceava

    RăspundețiȘtergere