skip to main | skip to sidebar

Altfel de traseişti

aici, aici şi aici.

Detalii aici şi aici.

Articole recomandate:

    Dumitru Teodorescu, mass-media, Mihai Chira, politice, traseism

Comentează folosind Facebook:

5 comentarii:

  1. De Bogdan Gheorghiu de la Bucovina TV nu scrii nimic? Oare de ce l-a dat afara pe Manole....?

  2. L-a dat afară pentru a intra în grațiile noii stăpâniri. Și-a făcut treaba cu el cât a fost nevoie de pupători în cur pentru Flutur și echipa lui. Manole își merită soarta, iar porcul rămâne porc.

  3. despre gaşca de la Monitorul nimic?

  4. Manolea fost cel mai mare Yesmen si BARD al lui Flutur si al PDL.
    A intrat cu grandoare in galeria Lupea,Pora,Liiceanu, Horia Alexandrescu,Radu Moraru,Mircea Marian, Mircea Mihaies, Mircea Cartarescu ,Florian Bichir, Dan Andronic, Ion Cristoiu,Robert Turcescu,Grigore Cartianu, Patapievici.Basescu si-a construit un avanpost de propaganda exceptional care i-a asigurat domnia si PDL-ului puterea.In Suceava opozitia a fost reprezentata doar de Plus TV.In rest Obiectiv,Monitorul,Sorin Avram au facut campanie electorala PDL.

  5. In sfarsit ICR,aceasta jucarie preferata a lui Basescu,i-a fost luata de pe raft.Aceasta cloaca de pseudo oameni de cultura condusi de inegalabilul Patapievici palng de rup pamantul ca au ramas fara banii de tigari pe care ii dadea poporul roman.Au ramas fara expozitii eclatante cu zvastici pe fundul calului si cu Isusi dotati.Ma mira reactia lui Cristian Mungiu, Corneliu Porumboiu, Cătălin Mitulescu ,Ada Milea care vorbesc de politizarea ICR .Pai fratilor,poate sunteti regizori,poate sunteti artisti,dar nu intelegeti nimic din viata politica romaneasca(spre marea mea uimire)

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online