skip to main | skip to sidebar

Marcian Colman este noul inspector şef al IPJ Suceava

comisar şef Colman Marcian

Comisarul şef de poliţie Marcian Colman, şeful Serviciului pentru protecţia fondului forestier şi piscicol din cadrul Direcţiei de Ordine Publică a Inspectoratului General al Poliţiei Române, a fost împuternicit, începând de marţi, 5 iunie 2012, să îndeplinească atribuţiile funcţiei de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Suceava.

Funcţia ocupată acum de comisarul şef Marcian Colman a devenit vacantă după ce fostul inspector şef Ioan Nicuşor Todiruţ a fost exilat în Bărăgan, la IPJ Călăraşi.

Comisarul şef Colman Marcian este absolvent al Academiei de Poliţie "A.I.Cuza", promoţia 1990 şi a urmat cursurile Academiei Internaţionale de Poliţie din Budapesta şi ale Colegiului Naţional de Apărare.

Marcian Colman a activat în ultimii ani numai în structuri pentru combaterea delictelor silvice. Probabil asta are şi o oarecare legătură cu numirea lui la şefia IPJ Suceava, mai ales având în vedere că judeţul nostru deţine cea mai mare suprafaţă împădurită din ţară.

***

Fără nicio aparentă legătură cu textul de mai sus, dimineaţă am râs mult când am văzut reclama asta:

Articole recomandate:

  Colman Marcian, Ioan Nicusor Todirut, IPJ Suceava

Comentează folosind Facebook:

7 comentarii:

 1. O să înceapă să-i ia la rând la scuturat pe pădurarii lui Flutur

 2. O să facă coadă la dat cu subsemnatul toți pedeleii, s-a terminat cu lingăii Salar si Todirut

 3. Ooo, dar cum va amagiti singuri. Echipa lui Flutur posibil ca din toamna sa joace in Liga Liberala ca doar nu va astepta Antonescu 2(doi) ani sa se elibereze fotoliul de la Cotroceni. Si atunci... Avea Nenea Iancu o vorba, stiti voi care.

  Andrei B.

 4. poate avem noroc

 5. poate cine stie ce

 6. doamne ajutae si pe noi

 7. pentru anonimul 2: dar tot asa de bine se poate ca scaunul lui flutur sa se mute putin peste siret, la bt! ca sa-si salveze postul marinarul se leapada de oricine. si-i suficient sa-i dea lui kovesi dosarele pregatite din sertar. nu de dosare duce lipsa von schmetterling und scheisse! are destule, doar ca le-a blocat matrozul pana cum.

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online