Marcian Colman este noul inspector şef al IPJ Suceava

comisar şef Colman Marcian

Comisarul şef de poliţie Marcian Colman, şeful Serviciului pentru protecţia fondului forestier şi piscicol din cadrul Direcţiei de Ordine Publică a Inspectoratului General al Poliţiei Române, a fost împuternicit, începând de marţi, 5 iunie 2012, să îndeplinească atribuţiile funcţiei de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Suceava.

Funcţia ocupată acum de comisarul şef Marcian Colman a devenit vacantă după ce fostul inspector şef Ioan Nicuşor Todiruţ a fost exilat în Bărăgan, la IPJ Călăraşi.

Comisarul şef Colman Marcian este absolvent al Academiei de Poliţie "A.I.Cuza", promoţia 1990 şi a urmat cursurile Academiei Internaţionale de Poliţie din Budapesta şi ale Colegiului Naţional de Apărare.

Marcian Colman a activat în ultimii ani numai în structuri pentru combaterea delictelor silvice. Probabil asta are şi o oarecare legătură cu numirea lui la şefia IPJ Suceava, mai ales având în vedere că judeţul nostru deţine cea mai mare suprafaţă împădurită din ţară.

***

Fără nicio aparentă legătură cu textul de mai sus, dimineaţă am râs mult când am văzut reclama asta:

Trimiteți un comentariu

6 Comentarii

  1. O să facă coadă la dat cu subsemnatul toți pedeleii, s-a terminat cu lingăii Salar si Todirut

    RăspundețiȘtergere
  2. Ooo, dar cum va amagiti singuri. Echipa lui Flutur posibil ca din toamna sa joace in Liga Liberala ca doar nu va astepta Antonescu 2(doi) ani sa se elibereze fotoliul de la Cotroceni. Si atunci... Avea Nenea Iancu o vorba, stiti voi care.

    Andrei B.

    RăspundețiȘtergere
  3. doamne ajutae si pe noi

    RăspundețiȘtergere
  4. pentru anonimul 2: dar tot asa de bine se poate ca scaunul lui flutur sa se mute putin peste siret, la bt! ca sa-si salveze postul marinarul se leapada de oricine. si-i suficient sa-i dea lui kovesi dosarele pregatite din sertar. nu de dosare duce lipsa von schmetterling und scheisse! are destule, doar ca le-a blocat matrozul pana cum.

    RăspundețiȘtergere