skip to main | skip to sidebar

Ilie Niţă va fi noul vicepreşedinte al CJ Suceava

Biroul permanent judeţean al PNL Suceava stabileşte, într-o şedinţă care are loc la această oră, cine dintre consilierii judeţeni ai partidului va fi susţinut pentru a ocupa funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, funcţie rămasă vacantă după demisia lui Ştefan Alexandru Băişanu.

În cursă s-au înscris patru persoane. Este vorba de Ilie Niţă, Cristina Teodorovici, Brânduşel Nichitean şi Raul Rotaru. Se pare că lupta se va da în principal între Ilie Niţă şi Raul Rotaru.

La nivelul organizaţiei municipala deja s-a stabilit prin vot susţinerea candidaturii lui Ilie Niţă. De altfel, se pare că Ilie Niţă este susţinut şi de preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu. De cealaltă parte, Raul Rotaru beneficiază de sprijinul primarului oraşului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, al primarului municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, dar şi al celorlalţi primari ai PNL Suceava.

UPDATE: Alexandru Băişanu a reuşit să îşi impună cu greu favoritul pentru ocuparea funcţiei de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. Biroul Permanent a decis că la candidatura pentru această funcţie să îl susţină pe Ilie Niţă. Acesta a obţinut 13 voturi iar Raul Rotaru a primit 11 voturi.

Articole recomandate:

    Baisanu, Brandusel Nichitean, Cristina Teodorovici, Ilie Nita, Marius Ursaciuc, Mihaita Negura, PNL, Raul Rotaru

Comentează folosind Facebook:

4 comentarii:

  1. Domnule Nita Ilie felicitari!! Sper sa reusiti sa desavirsiti opera Baisanu si sa cuceriti impreuna muntii de bani. Ridicolul si bataia de joc a cuprins Pnl-ul la Suceava.Rusine!!

  2. Singura explicatie pentru aceasta numire, din partea PNL, este sa i se faca viata amara lui Nechifor. Um on ca Nita in echipa CJ il va discredita valoric pe Nechifor, ceea ce isi doreste Baisanu ca plata pentru indiferenta cu care Nechifor l-a tratat.

  3. RUSINE!

  4. va juca table si cu Nechifor?

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online