skip to main | skip to sidebar

Condoleanţe la băşcălie transmise de fostul prefect Ioan Băncescu la moartea preşedintelui PRM, Gheorghe Acatrinei

Binecunoscutul conflict dintre fostul prefect Ioan Băncescu şi preşedintele PRM Suceava, fostul senator Gheorghe Acatrinei, nu a fost stins de decesul celui din urmă. Iată anunţul publicat în ediţia de astăzi a ziarului Crai Nou:

Anunţ mortuar la băşcălie transmis de Ioan Bănescu la moartea preşedintelui PRM Gheorghe Acatrinei

"Ar fi prea grele suferinţa şi deznădejdea intelectualităţii şi a celorlalţi oameni ai muncii din judeţul Suceava dacă nu ar exista speranţa că măreţele idealuri ce au călăuzit, timp de 85 de ani, activitatea celui "predestinat de soartă să fie toată viaţa conducător", prof.dr. Gheorghe Acatrinei, vor fi împlinite în viitor. Prin forţa destinului, dârzei sale tovarăşe de viaţă, Stela, neobosită luptătoare pentru fericirea poporului şi înflorirea patriei, cum nu s-a mai întâlnit în istorie vreun personaj feminin de la Dolores Ibarruri şi Vitoria Lipan încoace, îi revine sarcina să acţioneze, până la capăt, pentru încununarea operei magistrului. Succes deplin în pregătirea politică şi de luptă! Venceremos! Ioan Băncescu."

Articole recomandate:

  Gheorghe Acatrinei, Ioan Bancescu, Stela Acatrinei

Comentează folosind Facebook:

7 comentarii:

 1. sinistru, cum naiba au publicat asa ceva in ziar ?

 2. Ei na!
  Un mesaj sinistru pentru un comunist consacrat, venit din partea unui comunist veros - Bancescu - si publicat in Zorii Noi condus de alta fosila comunista Teodorescu.
  Ce naiba, bre, n-ai inteles nici pana acum ca e tara LOR?

 3. ba da, am inteles ca e tara lor, dar io tot nu pricep altceva: de ce nu am curaj sa spal putinica prin alte zari... probabil ca m-am acomodat cu acel ceva ce face unica tarisoara noastra.... aproape ca imi vine sa plang... suntem alte generatii ratate... io daca eram intreg la cap la Crai Nou si venea Bancescu sa ii public marsavia asta.. refuzam. Acu ma gandesc ce naiba a fost intre acei oameni de se uraasc si după moarte ? probabil asta ar fi un subiect de presa... a, şi Crai Nou = Zori Noi a mai publicat acum cativa ani un atac incredibil al Oanei Şlemco la adresa Stelei Acatrinei.... deci, ceva e putred in Suceava :(

 4. bun bun, am inteles, dar cine drecu e dolores ibaruri aia ca numai la ea ma gandesc :))

 5. R: străbunica afină alui Peter Neulander.

 6. Update: stră-străbunica lui Petrus - băietanul Silviei Chifiriuc! :))

 7. Niste dobitoci...

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online