Iată "rafinatul" care a transformat Casa de Cultură în bodegă

Primar, consilieri locali, inspectori la Direcţia de Cultură şi Inspecţia în Construcţii, arhitecţi, parlamentari, profesori universitari, intelectuali, societate civilă, ziarişti, hârţogari, simpli trecători. Sunteţi nişte idioţi. Toţi. Pentru că "rafinatul" ăsta vă reprezintă. "Rafinatul" ăsta v-a transformat Casa de Cultură în bodegă de poponari şi panarame. Pentru o şpagă de trei lei şi mânaţi de interese de gaşcă închideţi ochii la această ţigănie. Faptul că aţi acceptat mizeria şi nu faceţi nimic vă face la fel ca ţărănoiul ăsta. Fix la fel.

Ţărănoiul Viorel Aelenei de la Padrino

Singura autorizaţie obţinută vreodată pentru şandramaua de lângă Universitate a vizat "o terasă sezonieră cu caracter provizoriu".

Ţărănoiul Viorel Aelenei de la Padrino

La Casa de Cultură a procedat la fel. Nu a respectat autorizaţia de construire şi a dat drumul la bodegă fără să deţină autorizaţie de funcţionare. Băi, ăştia de la Miliţie, Sanepid, Garda Financiară, ce faceţi?

Later Edit: Cetăţeanul în cauză m-a căutat să-mi reproşeze că l-am făcut ţărănoi. Având în vedere limbaju-i academic mi-am dat seama că într-adevăr am greşit, aşa că am găsit un termen care să i se potrivească mai bine. Căci este un rafinat, nu-i aşa?

Trimiteți un comentariu

11 Comentarii

  1. Domniile lor de la stabilimentul de pe Universitatii , mai nou nu platesc salariile angajatilor.cine are tupeu sa se opuna sunt dati afara.tot ei isi permit sa le traga inutil din salariu.vorbesc in cunostinta de cauza.uitati va perioada asta in ziare sa vedeti ca au anunturi de angajare si intrebati angajatii ce vechime au.schimba angajatii ca ciorapii.nu se poate un patron sa traga din leafa fiind ca e ziua lui.si a permis italianul de la locatia respectiva.sa se duca la el in tara sa faca din astea.huuuuuuuu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Veron, nu musca mana celui care te- a hranit ca nu- i frumos....

      Ștergere
  2. Sunt o persoana care apreciaza cultura. Am mers la numeroase spectacole la Casa de Cultura, iar pe vremea studentiei in Bucuresti am ajuns odata si la opera. Cu toate acestea, sunt de parere ca e ceva pozitiv localul respectiv si mi se pare o rautate mult prea gratuita sa arunci cu apelative de genul "crasma hidoasa sau tiganeala". Trebuie sa fi cel putin orb, prost, ipocrit, invidios, etc. ca sa consideri ca locatia respectiva s-a transformat in ce ai zis tu. E mai grav cand strici ceva, insa locul respectiv s-a infrumusetat prin lucrarile respective. E de ajuns ca avem o sala penibila in care scaunele sunt de 40 de ani. De ce nu v-ati revoltat cand au fost si alte localuri in incinta Casei de Cultura?

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu daca as fi in locul lui Aelenei te-as bate tare mai Zara! Si asa cum il cunosc eu, chiar o sa ti-o iei la propriu!

    RăspundețiȘtergere
  4. vrem case sau spitale nu "bodegi culturale" , aviz Lungu.

    RăspundețiȘtergere
  5. vine curand si timpul taranoilor asa-zis "smecheri"! baieti, tineti minte 3 cuvinte: jocul greseala asteapta!! Aooleeeuu, buba!

    RăspundețiȘtergere
  6. ai uitat ziaristi in enumerarea ta

    RăspundețiȘtergere
  7. mda.. unu zice ca trebuie bataie lui dinu.. altu ca e frumos la casa de cultura... eu zic ca totusi tre sa vedem pe cei doi intelectuali de la Monitorul, Tibi Avram şi Sandrinio cum sustin, unul fatis, altul voalat, schimbarea aceasta. Dinu este inflamat pe buna dreptate, dar, schimbarea este totusi in bine. Acum e curat, elegant, aproape stilat... o fi sau nu concurenta cu familia lu dom primar conteaza mai putin. Conteaza sa vedem perceptia publica despre aceasta intorsatura. Dar mai ianteresant ar fi de vazut cine e totusi in spatele lucrurilor si a fortat schibarea? adica.. in banii cui se duc banii produsi in Lounge? hihihihi.....

    RăspundețiȘtergere
  8. Cum sa te cheme "Vio Padrino", cat de tare-i asta :))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca varuiesti o casa, sigur ca arata mai bine ca inainte. Daca o faci roz cu turcoaz, sigur ca alora din bazar o sa le placa, dar nu o sa le placa tuturor. Asa si cu marea amenajare de la Padrino. Au pus doua colonade si trei canapele, gata amenajarea.
    Bineinteles ca o sa se lase cu conflicte, ca domnul Aelenei isi apara interesul financiar, dar pana la urma ceea ce e in discutie nu e o terasa temporara, ci o sala de spectacole cu un frumos potential de restaurare. Ca nu sunt banutzi anul asta, nu e un motiv sa o mutilam.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bai desteptule, dar de vre-o 16 ani, vizavi de Padrino,in fata la fostele hoteluri "Clasic " este la fel, o parcare identica cu cea care ti-a sarit in ochi,aia nu ai vazut- o ori ai orbu' gainii??

    RăspundețiȘtergere