Ovidiu Donțu, bădăran în Senatul României?

Coruptul Ovidiu Donțu, garantat de Victor Ponta

Comportamentul lui Ovidiu Donțu, astăzi, în Senatul României, după ce PSD a refuzat, în comisia juridică, să trimită în plen, pentru vot, Ordonanța Dragnea pentru legalizarea traseismul, act normativ care deja a fost respins în Camera Deputaților, se încadrează în definiția cuvântului bădăran?

Povestea, așa cum a fost relatată de stiripesurse.ro:
La plecare din ședință, Marinică Dincă i-a reproșat senatorului PSD Ovidiu Donțu că nu au procedat corect. „Nu accept să iau eu lecții de la tine!”, i-a strigat, nervos, Donțu, lui Dincă.

„E gros, e foarte gros”, i-a replicat acesta.

„Hai dispari!”, i-a strigat senatorul PSD, cu vocea și mai rastită. În replică, Marinică Dincă i-a arătat acestuia obrazul și a plecat.

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. da pentru eşecele horganizaciei muncipale PSD nu ăsta răspundi? nici uă dimisie brie? na.... apăi in 2016 o sî avietţi 7 miembri in piesiede suşiava, şi aăia membri di familie :)) hâc ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare normal ca PSD ul sa refuze golaniile si smecheriile mafiei lui Basescu

    RăspundețiȘtergere
  3. mai oameni buni, gata cu Băşinescu, depăşiti momentul, treceti macar la ceva nou ca sa guitati si sa va afirmati existenta.... psihoza asta cu Basinescu a bagat tara in rahat... de economie se mai ocupă PSD? ca doar e legitim ales in 2012 :))

    RăspundețiȘtergere