Praf în ochi pentru a ascunde bătaia de joc a guvernului Ponta faţă de judeţul Suceava

Guvernul PSD Ponta a alocat în bugetul pentru 2015 doar 5,64% din suma necesară pentru finalizarea lucrărilor la şoseaua de centură a municipiului Suceava. Adică cinci milioane de lei dintr-un necesar total de 88,5 milioane. Informaţia aţi aflat-o prima dată de pe dinuzara.com.

"Ăștia de la PSD Suceava nu s-au săturat ca județul Suceava să fie bătaia de joc a guvernului Ponta? Că noi ne-am cam săturat. Alo, Nechifor, Donțu, vouă nu vă e puțină jenă când vă fugărește Dragnea acasă cu un șut în cur și fără niciun leu în buzunar?", spuneam în texul din urmă cu cinci zile.

Astăzi, presa aservită mincinoşilor de la PSD l-a publicat pe Donţu lăudându-se că nu ştiu ce comisie a suplimentat bugetul pentru centură cu 20 de milioane de lei.

Adică după ce i-am prins cu mâţa-n sac şi cu banii repartizaţi spre baronii PSD din alte judeţe, că doar la Suceava Ponta a pierdut alegerile în turul doi, oportunistul Donţu a încercat să puncteze la imagine prin suplimentarea bugetului pentru centură. Numai că totul e doar demagogie şi politicianism ieftin. Banii tot puţini sunt, centura tot nu se termină şi ăştia de la PSD Suceava tot nimeni în drum sunt consideraţi când se duc pe la şedinţele de la Bucureşti.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii