Meci Flutur-Niţă în şedinţa PNL. Flutur: "Tot judeţul să mă roage să candidez". Niţă, ameninţat cu excluderea din partid

Ilie Niţă candidează

Şedinţă cu scântei, joi, la Consiliul Judeţean Executiv al PNL Suceava. Aflat într-un fel de campanie electorală de câteva luni, Ilie Niţă l-a forţat pe Gheorghe Flutur să spună dacă îşi doreşte sau nu să candideze pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

În discuţie au intrat şi doi primari care ar fi spus că Flutur, nu Ilie Niţă, este cel care trebuie să candideze. Foarte nervos, Flutur ar fi reacţionat: "Nu-mi spune mie nimeni, nici Niţă, nici doi primari, pe mine tot judeţul să mă roage să candidez".

Mai mult, Ilie Niţă a fost admonestat pentru că s-a aliat cu PSD şi că nu susţine poziţiile PNL în Consiliul Judeţean. Lui Niţă i-a fost reproşat şi faptul că prin declaraţii publice afectează imaginea partidului, fiind pomenită o declaraţie în care spunea că nu poate să identifice "trei proiecte ale lui Flutur" din timpul mandatului de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Ilie Niţă a primit un ultim avertisment cu privire la colaborarea cu PSD şi poziţiile din afara partidului şi i s-a pus în vedere că la următorul pas greşit i se va retrage sprijinul politic. Conform legii, retragerea sprijinului politic duce la pierderea mandatului de consilier judeţean şi a funcţiei de vicepreşedinte.

Discuţia a rămas ca-n tren de data asta, dar cel mai probabil Flutur va fi forţat să accepte o competiţie internă cu Ilie Niţă pentru a prinde nominalizarea pentru candidatura la Consiliul Judeţean.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii