Oengiştii hămesiţi au activat propaganda nemţească

Sinnlose Hundeschlachtung in Rumänien muss endlich enden

Dacă pe străzile din Suceava nu mai sunt câini fără stăpân, aşa-zisele asociaţii de protecţie a animalelor nu mai pupă niciun cent donaţii de la nemţi, austrieci, danezi, olandezi etc.

Consiliul Local a respins luna trecută un contract de gestionare a adăpostului de câini cu o astfel de asociaţie. Motivul a fost acela că reprezentanţii asociaţiei nu vor ca primăria să continue acţiunea de strângere a câinilor de pe străzi.

Oengiştii hămesiţi după banii străinilor au încercat să provoace scandal pentru a pune presiune pe autorităţi. Vinerea trecută, oengiştii au dat buzna în adăpost şi au început să urle ca descreieraţii la un medic veterinar care, în baza documentelor legale necesare, trebuia să eutanasieze zece câini bolnavi sau agresivi.

Acum avem şi dovada că acesta a fost jocul oengiştilor hămesiţi după donaţiile străinilor. Propaganda a fost deja pusă în mişcare şi pe pagini nemţeşti au început să fie publicate comunicate, cu titluri de genul "Măcelul câinilor din România trebuie să înceteze", prin care sunt autorităţile sunt acuzate de "uciderea a mii de câini fără stăpân". Un exemplu, aici.

Bravos, oengiştilor! Aşa-i că străinii ăia idioţi o să înceapă să bocească de mila câinilor şi iar o să sară cu euroii în conturile voastre?

Măi oameni buni, fără scandal şi fără câini pe străzi, adică fără donaţii, oengiştii ăştia hămesiţi din ce o să trăiască?

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii