skip to main | skip to sidebar

VIDEO Scandal la vizita lui Băsescu. PMP-iștii s-au baricadat, de frică, în Casa de CulturăVizită cu scandal a fostului președinte Traian Băsescu la Suceava. Acesta a fost invitat la lansarea candidaților PMP pentru alegerile locale, eveniment organizat în sala mare a Casei de Cultură Suceava

Cu câteva minute înainte de ora anunțată pentru sosirea lui Traian Băsescu, un sucevean a aruncat cu un ou în fereastra de deasupra ușii de acces în foaierul Casei de Cultură.

De frica ostilității sucevenilor față de fostul președinte al țării, PMP-iștii s-au baricadat în Casa de Cultură imediat după sosirea lui Băsescu. Mai mulți indivizi au blocat ușa de la intrare în foaier și au interzis accesul tuturor: candidați ai partidului, jurnaliști, simpli cetățeni curioși, pe motiv că sala era „suprapusă”. :))

Păzit de numeroși SPP-iști care i-au asigurat culoarul de trecere, Traian Băsescu a evitat orice baie de mulțime pe durata vizitei, iar la final s-a refugiat direct în mașina trasă în fața scărilor de la Casa de Cultură.

Articole recomandate:

    Alegeri locale 2016, Basescu, PMP, politice, video

Comentează folosind Facebook:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online