skip to main | skip to sidebar

Tatăl bebeluşului ucis de o bacterie luată din Spitalul Judeţean: „Daţi-mi copilul înapoi, dați-mi copilul viu!”

„Mi s-a făcut pielea de găină şi mi-au dat lacrimile”, mi-a spus astăzi soţia mea, cu referire la un mesaj al lui Tudor Haidamac, tatăl unui bebeluş care a fost ucis de o bacterie cu care a fost infectat în Spitalul Judeţean Suceava.

"Domnule Brădăţan, onorat spital, îmi vreau copilul viu, daţi-mi copilul înapoi, daţi-mi copilul viu!", a scris astăzi, pe Facebook, Tudor Haidamac.

Am citit și m-am înfiorat. Este sfâşietor, dramatic. Mi-am amintit dintr-odată întreaga poveste.

Familia Elena și Tudor Haidamac

Sărmanii oameni au reușit să devină părinți abia la 40 de ani. Era prima sarcină și femeia a avut grijă ca de ochii din cap. A născut la Spitalul Județean Suceava, la 27 februarie 2016. Nu și-a văzut deloc copilul și după două zile a fost anunțată că bebelușul a murit.

La autopsie s-a constatat că bebelușul a fost infectat cu Pseudomonas spp. Apoi, la spital li s-a spus că de vină ar fi fost mama, că de la ea ar fi luat bebelușul bacteria. Disperată, femeia și-a făcut analizele ca să-i demonstreze soțului că nu ea și-a omorât copilul. Și a avut dreptate. Analizele DSP au arătat că femeia nu avea Pseudomonas, ci că bebelușul a fost ucis de fapt de bacteria luată din spital. Povestea pe larg aici și aici.

Nici măcar nu aș putea să-mi imaginez durerea acestor oameni. Este cutremurător!

Astăzi, după două luni, știm că bacteria care a ucis bebelușul exista în spital pentru că dezinfecția se făcea cu apă chioară.

Știu asta prea bine și managerul Vasile Râmbu și directorul medical Tiberius Brădățan. Știu, dar preferă să mintă. Dovezi clare ale minciunilor găsiți aici și aici.

Articole recomandate:

  Anchete, Spitalul Judetean Suceava, Tiberius Bradatan

Comentează folosind Facebook:

2 comentarii:

 1. Păcat că sa ajuns pînă aici,

 2. Buna ziua Numele meu este kelly nakisha vreau ca toți să se alăture mine să-i mulțumesc acestui om pentru restaurarea casa mea cu fostul soțul meu, care mă părăsească pentru o altă femeie timp de 5 ani ,. La început nu am crezut niciodata DR ogodo Mike va fi capabil să mă ajute să câștige înapoi SOȚ mea EX din cealaltă femeie, dar pentru că eu încă îl iubesc și au nevoie de el în viața mea .. Eu lucrez și să urmeze DR ogodo Mike și instrucțiuni mă surprinde faptul că după 3 zile de turnare vraja si de lucru cu DR ogodo Mike, sOŢUL meu EX ma chemat să-mi cer ierte și să uite tot ceea ce a făcut pentru mine că el încă mă iubești ... acum eu si sotul meu sunt smectica înapoi împreună și suntem foarte mulțumiți de noua noastră viață ... toate datorită DR ogodo Mike pentru marea lucrare care le-a făcut pentru mine .. i promit să împartă întotdeauna lucrarea lui bună pentru toată lumea largă și în cazul în care orice organism este acolo care trece prin orice dificultăți de relație ar trebui să-l rugăm să contactați prin e-mail: ogodomikespells@gmail.com
  ES De asemenea, pe specializati următoarele probleme
  (1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi.
  (2), dacă aveți întotdeauna vise rele.
  (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
  (4) Vrei femei / bărbați să fugi după tine.
  (5) În cazul în care doriți un copil.
  (6) Vrei să fii bogat.
  (7) Vrei să lega soțul / soției să fie
  al tău pentru totdeauna.
  (8) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.
  (9) de îngrijire pe bază de plante.
   contactați DR ogodo Mike prin e-mail lui pentru o soluție totală ogodomikespells@gmail.com

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online