Tatăl bebeluşului ucis de o bacterie luată din Spitalul Judeţean: „Daţi-mi copilul înapoi, dați-mi copilul viu!”

„Mi s-a făcut pielea de găină şi mi-au dat lacrimile”, mi-a spus astăzi soţia mea, cu referire la un mesaj al lui Tudor Haidamac, tatăl unui bebeluş care a fost ucis de o bacterie cu care a fost infectat în Spitalul Judeţean Suceava.

"Domnule Brădăţan, onorat spital, îmi vreau copilul viu, daţi-mi copilul înapoi, daţi-mi copilul viu!", a scris astăzi, pe Facebook, Tudor Haidamac.

Am citit și m-am înfiorat. Este sfâşietor, dramatic. Mi-am amintit dintr-odată întreaga poveste.

Familia Elena și Tudor Haidamac

Sărmanii oameni au reușit să devină părinți abia la 40 de ani. Era prima sarcină și femeia a avut grijă ca de ochii din cap. A născut la Spitalul Județean Suceava, la 27 februarie 2016. Nu și-a văzut deloc copilul și după două zile a fost anunțată că bebelușul a murit.

La autopsie s-a constatat că bebelușul a fost infectat cu Pseudomonas spp. Apoi, la spital li s-a spus că de vină ar fi fost mama, că de la ea ar fi luat bebelușul bacteria. Disperată, femeia și-a făcut analizele ca să-i demonstreze soțului că nu ea și-a omorât copilul. Și a avut dreptate. Analizele DSP au arătat că femeia nu avea Pseudomonas, ci că bebelușul a fost ucis de fapt de bacteria luată din spital. Povestea pe larg aici și aici.

Nici măcar nu aș putea să-mi imaginez durerea acestor oameni. Este cutremurător!

Astăzi, după două luni, știm că bacteria care a ucis bebelușul exista în spital pentru că dezinfecția se făcea cu apă chioară.

Știu asta prea bine și managerul Vasile Râmbu și directorul medical Tiberius Brădățan. Știu, dar preferă să mintă. Dovezi clare ale minciunilor găsiți aici și aici.

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. Buna ziua Numele meu este kelly nakisha vreau ca toți să se alăture mine să-i mulțumesc acestui om pentru restaurarea casa mea cu fostul soțul meu, care mă părăsească pentru o altă femeie timp de 5 ani ,. La început nu am crezut niciodata DR ogodo Mike va fi capabil să mă ajute să câștige înapoi SOȚ mea EX din cealaltă femeie, dar pentru că eu încă îl iubesc și au nevoie de el în viața mea .. Eu lucrez și să urmeze DR ogodo Mike și instrucțiuni mă surprinde faptul că după 3 zile de turnare vraja si de lucru cu DR ogodo Mike, sOŢUL meu EX ma chemat să-mi cer ierte și să uite tot ceea ce a făcut pentru mine că el încă mă iubești ... acum eu si sotul meu sunt smectica înapoi împreună și suntem foarte mulțumiți de noua noastră viață ... toate datorită DR ogodo Mike pentru marea lucrare care le-a făcut pentru mine .. i promit să împartă întotdeauna lucrarea lui bună pentru toată lumea largă și în cazul în care orice organism este acolo care trece prin orice dificultăți de relație ar trebui să-l rugăm să contactați prin e-mail: ogodomikespells@gmail.com
    ES De asemenea, pe specializati următoarele probleme
    (1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi.
    (2), dacă aveți întotdeauna vise rele.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei femei / bărbați să fugi după tine.
    (5) În cazul în care doriți un copil.
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să lega soțul / soției să fie
    al tău pentru totdeauna.
    (8) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) de îngrijire pe bază de plante.
     contactați DR ogodo Mike prin e-mail lui pentru o soluție totală ogodomikespells@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau doar ca întreaga lume să afle despre această cască de vrăjire pe care am întâlnit-o cu ceva timp în urmă, nu pot spune tot ce a făcut pentru mine. soția mea m-a părăsit în urmă cu 3 ani, cu copiii mei am navigat pe net când am întâlnit mărturia acestui minunat bărbat online am decis să o încerc și soția mea este din nou la mine acum și suntem fericiți căsătoriți din nou pentru că este prea mult să scriu tot ce pot spune este mulțumesc foarte mult sunt foarte fericit. și m-a asigurat că face multă vraja inclusiv

    Vraja dragostei
    Vraja de putere
    Vraja de succes
    Vraja bolii
    Vraja de sarcină
    Vraja de căsătorie
    Vraja de slujbă
    Vraja de protecție
    Câștigă instanța de judecată
    Vraja de noroc etc.

      aveți nevoie de ajutorul său, MARE Dr. Ilekhojie contactați-l pe această adresă de e-mail (gethelp05@gmail.com) sau adăugați-l pe whatapp +2348147400259 și discutați problema cu el. Este un om bun și îi voi fi veșnic recunoscător. Mulțumiri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună ziua tuturor sunt aici pentru a depune mărturie despre cum soțul meu m-a părăsit la 3 ani de căsătorie. Cea mai dureroasă parte este că eram însărcinată cu primul nostru copil, de fapt am crezut că s-a terminat între noi și l-am pierdut, am făcut tot posibilul în puterile mele să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit să se întoarcă atât de rău din cauza dragostei pe care i-am avut-o pentru el, am pledat cu el am făcut promisiuni, dar el refuză, am decis să-i spun prietenului meu și i-am explicat problema mea ei i-a sugerat că ar trebui să iau legătura cu un jucător de vrăjitoare care să mă poată ajuta să arunc o vrăjeală pentru a-l aduce înapoi, nu am avut de ales decât să încerc, i-am trimis mesagerului vrăjitorului numit Dr. Fayosa și el m-a asigurat acolo nu a fost nicio problemă și că totul va fi bine înainte de 48 de ore. El a aruncat vraja și, în mod surprinzător, în 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat și mi-a cerut scuze pentru tot ce a făcut și a promis că mă va iubi și că va lupta pentru dragostea noastră, am fost atât de surprins că a sunat eu și mi-a spus că îi pare atât de rău pentru tot asta s-a întâmplat și a vrut să mă întorc la el, am fost atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim împreună fericiți din nou, datorită doctorului Fayosa, îi sfătuiesc pe toți cu aceeași problemă, contactați Dr. Fayosa Adresa de e-mail este
    (Fayosasolusionhome@gmail.com) sau direct pe whats-app +2348151918774

    RăspundețiȘtergere