VIDEO Deputata care a încălcat Legea Educației Naționale este nemulțumită de românii „manipulați orbește” care au protestat împotriva modificării codurilor penale



Citesc prin unele publicații din târg că deputatul PSD Maricela Cobuz ar fi transmis un comunicat de presă prin care se declară „nemulțumită” de persoanele care au protestat împotriva deciziei guvernului privind modificarea Codului Penal și Codului de Procedură Penală prin Ordonanță de Urgență.

„Doamnele Organizației Municipale a Femeilor Social-Democrate Suceava și-au exprimat nemulțumirea față de cetățenii care au protestat pentru demiterea Guvernului Grindeanu, precizând că persoanele care au ieșit în stradă și-au exprimat nemulțumirile lor personale și nu au avut strict legătură cu OUG nr. 13 și modificarea Codului penal. Aceștia nu au apreciat măsurile importante adoptate de legislativ la început de lună și s-au lăsat manipulați orbește de unii reprezentanți ai societății civile și a opozanților politici”.

În comunicat se precizează nimic despre cum au votat parlamentarii PSD pentru bugetul Ministrului Transporturilor, împărțit astfel încât județului Teleroman i-a fost alocată o sumă de bani egală cu fondurile repartizate pentru toate cele șase județe din regiunea de Nord-Est. Detalii, aici.

În caz că ați uitat, Maricela Cobuz este cea care în campania electorală a încălcat art. 7 (1) din Legea Educației Naționale nr. 1/2011.

Legea Educației Naționale nr. 1/2011, articolul 7, aliniatul 1:
„În unităţile, în instituţiile de învăţământ şi în toate spaţiile destinate educaţiei şi formării profesionale sunt interzise activităţile care încalcă normele de moralitate şi orice activităţi care pot pune în pericol sănătatea şi integritatea fizică sau psihică a copiilor şi a tinerilor, respectiv a personalului didactic, didactic auxiliar şi nedidactic, precum şi activităţile de natură politică şi prozelitismul religios.”

În campania electorală pentru alegerile parlamentare, Maricela Cobuz a realizat un spot electoral în campusul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, acțiune care încală clar Legea Educației Naționale, art. 7 (1). Detalii, aici.

Spotul electoral filmat de PSD Suceava la Universitatea „Ștefan cel Mare”:

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii