skip to main | skip to sidebar

A fost corectată o greșeală pe care am semnalat-o ieri privind Registrul Spațiilor Verzi din Suceava

Am semnalat ieri că un bloc de la intrare în Obcini, pe strada Corneliu Coposu (fostă Dornelor), figurează ca spațiu verde în Registrul spațiilor verzi din municipiul Suceava, document care urmează să fie aprobat de Consiliul Local.

Astăzi am verificat și am constatat că greșeala a fost deja corectată. Cealaltă eroare semnalată, noua parcare de la Spital, nu a fost până acum corectată.

Registrul spațiilor verzi poate fi consultat la adresa: suceava.gisapp.ro. Detalii despre greșelile din regsitru găsiți aici.

Articole recomandate:

    Suceava

Comentează folosind Facebook:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online