Reglări de conturi în PSD Suceava: Intrat în dizgrația lui Stan, Lazăr a fost demis de Popa



Modificare deloc suprinzătoare la vârful Inspectoratului Școlar Județean Suceava. Inspectorul școlar general Gheorghe Lazăr, membru PSD, a fost demis de colegul lui de partid, ministrul pesedist al Educației, Valentin Popa. Atribuțiile i-au fost preluate de Cristian Cuciurean, fost membru PDL, acum înscris în PSD.

Faptul că zilele lui Gheorghe Lazăr erau numărate la șefia IȘJ Suceava nu cred că mai era un secret pentru nimeni. Asta pentru că cine știe ce motive, Lazăr a căzut de ceva timp în dizgrația lui Ioan Stan, șeful PSD Suceava. Demiterea lui devenise iminentă.

Oficial, Lazăr a fost demis pentru că a primit calificativul „nesatisfăcător” la evaluarea activității. Evaluare făcută fix de ministerul educației, acolo unde, profitând de criza de autoritate a lui Dragnea în partid, Ioan Stan și l-a înfipt pe Valentin Popa. După evaluare, ministrul pesedist Valentin Popa a trimis un comunicat de presă în care a spus că va anula rezulatele. S-a dovedit a fi o minciună. Evaluarea nu doar că nu a fost anulată, ci a fost invocată tocmai pentru demiterea lui Lazăr.

Aflat în război cu limba română, Valentin Popa se ferește ca dracul de tămâie de aparițiile publice în care ar fi obligat să vorbească liber. În schimb, tace și face. Face reglări de conturi în PSD Suceava.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii