PDL transformă "Învăţaţi, învăţaţi, învăţaţi" în "La muncă, bă!!"


Celebra replică a lui Lenin - Învăţaţi, învăţaţi, învăţaţi - a fost transformată de parlamentarii PDL într-un îndemn chiar mai socialist decât al părintelui comunismului - "La muncă, bă!!!".
Deputatul PDL Sanda Maria Ardeleanu a spus duminică, într-o conferinţă de presă, că partidul care a trimis-o pe dumneaei în Parlament nu va susţine legea educaţiei propusă de Ecaterina Andronescu.
Asta e ok, pentru că în afară de iniţiator chiar nu ştiu cine mai susţine acea lege în ţara asta.
Cel puţin ciudat este însă motivul pentru care Ardeleanu a spus că PDL nu susţine această lege - ea nu este de acord cu învăţământul obligatoriu de 13 clase pentru că aşa elevii nu ar mai putea munci cu forme legale încă de la 16 ani.
Mesajul e clar - "La muncă, bă! Şcoală vă trebuie?"

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. sa o dea cineva afara pe andronescu. doamne fereste sa ii mai voteze cineva legile. este penibil.vrea sa distruga orice urma de reusita a unui profesor debutant. o sa ajungem sa dam spaga pentru fiecare lectie pe care trebuie sa o predea un profesor care e la inceput de drum. e de neconceput. se joaca cu vietile a mii de elevi si profesori. e pur si simplu bataie de joc. treziti-va la realitate!

    RăspundețiȘtergere